.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Shmatarok, знам това, но въпреки това, адски много боли, като цяло не пуснах темата за да търся някакво съжаление или съпричастност, а просто да споделя, напих се веднъж и може би за последно по този повод, просто исках да си излея всичко е така.. А колкото до останалите, че съм наивен, наивен съм, това го знам просто, веднъж ми се щеше и на мен всичко да е различно, но уви.. съдба.. обича да се подиграва и да си прави майтап.. Поне си взех урока..

Като цяло идеята на темата беше, може би по някакъв начин да се самоуспокоя споделяйки на непознати хора как се чувствам, като знам, че няма да рефлектира по никакъв начин на реалния живот..
    Даже не трябваше да е тъжна (sad-ваща), а обективна.. Исках да покажа, как една любов може да изгори, толкова бързо колкото и се е разпалила и от нея да остане само сива напоена със спомени пепел..

Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-29-2013 на 19:10
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Shmatarok, знам това, но въпреки това, адски много боли, като цяло не пуснах темата за да търся някакво съжаление или съпричастност, а просто да споделя, напих се веднъж и може би за последно по този повод, просто исках да си излея всичко е така.. А колкото до останалите, че съм наивен, наивен съм, това го знам просто, веднъж ми се щеше и на мен всичко да е различно, но уви.. съдба.. обича да се подиграва и да си прави майтап.. Поне си взех урока..

Като цяло идеята на темата беше, може би по някакъв начин да се самоуспокоя споделяйки на непознати хора как се чувствам, като знам, че няма да рефлектира по никакъв начин на реалния живот..
    Даже не трябваше да е тъжна (sad-ваща), а обективна.. Исках да покажа, как една любов може да изгори, толкова бързо колкото и се е разпалила и от нея да остане само сива напоена със спомени пепел..

Брат , ти си от Бургас, нали? Спомняш ли си преди 1 година същите истории плямпахме в един друг раздел? Трябва да имаш нагласата,че тва е просто една жена.. и ти можеш без нея, както е било преди На мен също ми става от време на време гадно... но пак всичко е до вътрешна нагласа... ето сега ще ти кажа да не я виждаш повече НИКОГА.. и ти като чуеш тази думичка ,,никога'' и започваш да дълбаеш и да си казваш.. - ,КРАЙ... ужас. оле малее.. защо вее'' майка ти де 3ба богове... ама просто като се замислишш... кво ти пука? За другите съученички въобще пука ли ти кво става с тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си