.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    zvezcdicka_k
    Guest

СТРАХ ОТ ПЪРВИЯТ СЕКСУАЛЕН КОНТАКТ

Здравейте на 19 години съм и съм много притеснена.Имам връзка с момче от около 8 месеца.Обичаме се ,вярваме си,но имаме един голям проблем,много ме е страх стане ли въпрос за секс.Всичко е перфектно,когато ме целува и ме кара да се чувствам на седмото небе.Правим всичко друго ,но не и секс.Била съм подмокрена хиляди пъти,бъркал ми е с двата пръста и съм изпитвала удоволствие от това нещо,дори и съм искала да забързва такта.Последният път когато пробвахме последно отново от начало всичко беше супер,отново бях така подмокрена ,но в момента в които се приближи до мен и само се помъчи с члена си дори да ме потърка аз започвам да се опъвам, да го ритам и т.н.Той не ми крещи и не ми вика ,а само ми казва,че ще ме чака колкото време е нужно и няма да ме насилва.Надъхвала съм се да го правим и т.н.....казвала съм си ''това е просто секс ,никои не е умрял от това нещо''..... но като дойде момента отново става така както ви описах по-горе.Направо не знам какво да правя.Просто съм наплашена от този секс,все пак никои не е умрял от това нещо.Всеки път си представям ,че болката ще е прекалено силна и става така ... опити без резултат.Моля ви посъветвайте ме какво да правя?Моля само да не ми се подигравате,защото съм отчаяна. ((

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

И какво, като те е страх никога няма да го направиш ли?Няма да си нито първата, нито последната.
    Просто другият път се опитай да се отпуснеш, ако трябва пийни едно.
    Възможно ли е приятелят ти да не те предразполага добре?

zvezcdicka_k
    Guest
    sunshine333
    Пробвала съм да пия и резултата е същият.Приятелят ми си ме предразполага достатъчно добре.На моменти си имам чувството,че ще си умра така.

С тая нагласа далече няма да стигнеш.

zvezcdicka_k
    Guest
    Знам

Опитай се да я махнеш от съзнанието си !

zvezcdicka_k
    Guest
    ok

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Щом вече е започнал да вкарва и двата пръста и не изпитваш болка значи и при секс няма да те боли много и бързо ще започне да ти харесва. (освен ако няма много голяма пишка хД ) Всичко е в главата ти, премисляш го прекалено много. Отдай се на момента, отпусни се, ако се стягаш ще те боли много. Бас давам, че сега се дърпаш ама след втория- третия път няма да искаш да му слизаш от оная работа ; ) Айде успех : )

--------------------------------------------------------

От какво точно те е страх?
    Аз също мислех, че ще реагирам като теб, но първият ми път беше невероятен. Ако те е страх от болката- не е нещо, което не се търпи. Просто се отпусни и остави приятеля ти да води нещата.Особено ако е по-опитен.Щом му имаш доверие просто се остави на момента. Ако го искаш от възбудата съзнанието ти ще изключи,а от там и страха.
    Успех!

zvezcdicka_k
    Guest
    оооооооо точно това ми трябваше да чуя данооо всичко да е наред : ),благодаря за хубавите думи.

zvezcdicka_k
    Guest
    sashinka95
    страх ме е само и единствено от болката
    опитен е да .....само да престана да ритам като някои кон и всичко ще е наред

Цитирай Първоначално написано от zvezcdicka_k Виж мнението
    Последният път когато пробвахме последно отново от начало всичко беше супер,отново бях така подмокрена ,но в момента в които се приближи до мен и само се помъчи с члена си дори да ме потърка аз започвам да се опъвам, да го ритам и т.н.
    Ти сериозно ли ?
    Колкото и да боли, чак толкова зле няма как да е. Или гледаш много филми, или самичка си си набила някакви мисли в главата, за това колко ще е зле. Просто се отпусни и не мисли за това. Малко или много можеш да се контролираш и да не се лигавиш.

zvezcdicka_k
    Guest
    дано другият път да се получи успешно

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Без дано, ще се получи. Промени си нагласата моме, оттам и действията.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами няма да се оправиш,ако сама не повярваш че няма нищо страшно в тва.Смисъл честно ли? Кви са тия истерии? Удари 100 уиски преди тва.Бъде безстрашна
    Брях,брях

Ебаси, на 19 да си и да не ти се прави секс, да те е страх едва ли не от секса?! Кво ви става, бе хора...

Успокой се, никоя не е умряла, може да боли, но не е кой знае какво. И кръв може да има, но не си представяй локви...

Отпускате се, предразполагате се един друг, ти си променяш нагласата и така. После като видиш колко е готино ще се чудиш как си могла да се страхуваш така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Чудя се дали риташ зъболекарката си.

Помисли си за нещо друго, което ти причинява болка, но си свикнала да я търпиш, защото е нужно. Като примерът със зъболекаря. Надали ще е по-страшно от това. Пробвай се да подходиш по същия начин, да намериш същото спокойствие. И си напомняй, че в другите случаи дори я няма възбудата, а в крайна сметка тя би трябвало да надделее над болката. Пък и леката болка е източник на възбуда за жените, най-много още повече да ти е кеф от това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Темата ми напомни за книгата "първичен страх"

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е болка за умиране просто малко те боли при някой има крув при други ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си