.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Няма как да я посрещна на самото и пристигане по едни или други причини. Имам чувството че я е срам да си признае че ме харесва. Първо ме целува, а 1 час след това е казала на един мой приятел че няма никакви чувства към мен. А познавам доста нейни добри приятели(момчета) и отношенията и към тях нямат нищо общо .. Какъв може да е проблема ?

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Th3Bl00D Виж мнението
    Няма как да я посрещна на самото и пристигане по едни или други причини. Имам чувството че я е срам да си признае че ме харесва. Първо ме целува, а 1 час след това е казала на един мой приятел че няма никакви чувства към мен. А познавам доста нейни добри приятели(момчета) и отношенията и към тях нямат нищо общо .. Какъв може да е проблема ?
    Може да поговориш с нея за това и да го обсъдите, не се страхувай, поне ще си наясно с нещата.....може би наистина се срамува, но не говори с нея за това докато е на почивка, изчакай да се прибере
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
    Може да поговориш с нея за това и да го обсъдите, не се страхувай, поне ще си наясно с нещата.....може би наистина се срамува, но не говори с нея за това докато е на почивка, изчакай да се прибере
    Мислил съм си десетки пъти да говорим за това. Даже съм я водил на едно "скрито" място, за да сме сами и да не се срамуваме от тези които минават, но някак си блокирам и не знам как да я питам :/

Град
    Сливен/София
    Мислил съм си десетки пъти да говорим за това. Даже съм я водил на едно "скрито" място, за да сме сами и да не се срамуваме от тези които минават, но някак си блокирам и не знам как да я питам :/
    Кажи и, че искаш да поговорите за нещо, което те тормози и би искал да знаеш отговора. Сподели и, че имаш чувства към нея (повече от приятелски) и би искал да знаеш дали и тя чувства същото към теб.

Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
    Кажи и, че искаш да поговорите за нещо, което те тормози и би искал да знаеш отговора. Сподели и, че имаш чувства към нея (повече от приятелски) и би искал да знаеш дали и тя чувства същото към теб.
    Е ако каже да - добре. Целувам я и да приемем че сме заедно вече(малко ме притеснява и факта че не съм се целувал до сега)

Но ако каже не ? Как бих могъл да изляза от ситуацията ?

Град
    Сливен/София
    Е ако каже да - добре. Целувам я и да приемем че сме заедно вече(малко ме притеснява и факта че не съм се целувал до сега)

Но ако каже не ? Как бих могъл да изляза от ситуацията ?
    Първата целувка не е страшна, напротив много е вълнуваща, не го мисли, то ще ти дойде отвътре(никой не се е родил научен да се целува).
    Колкото до това как да излезеш от ситуацията - просто запази самообладание, не си и мисли да я обвиняваш или да и се сърдиш, обясни и, че за теб и било важно да знаеш какво чувства тя към теб и съответно ти към нея, за да знаеш какво да правиш от тук нататък. От там нататък вече ще го мислим. Но съм почти убедена, че отговорът и няма да е не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си