- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас коя е основната причина да има стари моми
Аз имам няколко предположения, ама не знам кое е най-достоверно
- Искат да са сами, да водят спокоен живот без семейни проблеми
- Не са срещнали подходящ за тях мъж
- Чувстват се неспособни да гледат семейство
- Дивачки са и не общуват с хора
- Асексуални са
И друго - имали ли са връзка през живота си с мъж или са си девствени до последно ... някой ако е запознат, да сподели![]()
xaxax между другото една смислена тема макар че е в кофата и никой няма да ти отговори кво точно мисли брат а аз ще ти кажа нямам си ни най-малка представа
[kirlica]nasio, to ti pritejavash vsichki kachestva
kolkoto do poslednata chast - samo onq gore znae s kolko slepoci si bil
tva kvo znachi ?[/kirilica]
Бе гледам аватар на Преслава,викам тва е някаква 14 годишна госпожица,ама пише в мъжки род,гледам аз профила пол:мъжки,викам бах му мамата.
Брях,брях
Защо на Запад е нещо нормално, а тук веднага ни прави впечатление, че жената не е раждала? Някои просто си гледат кефа и си обикалят света.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защото "на Запад" има само откачалки с промити от пропагандата мозъци. Истинското призвание на жената е да създаде семейство и да роди дете/деца рано или късно, това осмисля живота, обикалянето на света, четенето на книжки и гледането на котки са само пясък в очите и целят да компенсират безсмисленият живот. Самотата е гадно нещо и никой не може да ме убеди че самотна стара мома/ерген на 50 години е много щастлив, колкото и да обикаля света. Свещу природата на може да се рита..
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Всъщност точно твоето е промит мозък - жената трябва еди кво си, мъжът трябва еди що си ... кой по дяволите определя какво ТРЯБВА и кво не?правилно казва един приятел, хората са стадо и вървят с другите като овце, никва индивидуалност, затова са все недоволни, озлобени и оплакващи се
![]()
че няма мъже като мъже![]()
Много ограничено виждане. Човек може да бъде какъвто си поиска. Не са откачалки. Правят се много благотворителности. Богати дами финансират млади таланти, а не си пилеят само парите. Колко немски принцеси, българки, пращат храна и помощи за нашите деца, но тук се разграбват нещата. Естествено не знаеш и това, защото го изключваш, понеже виждаш само жената с котката, разлигавената пътуваща идиотка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.