- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна 14 кг.
На 19 години сам.Тежа 55,8 кг и сам висока 155 см.Искам да отслабна 14кг.Трябва да ги отслабна за 1 месец-НЕ ЗНАМ СЪС
КОЯ ДИЕТА!!!моляви се помогнете ми..
Как? Като се сетиш още зимата, че ще дойде лято и ти няма да си доволна от начина, по който изглеждаш, и се вземеш в ръце от рано.
За един месец НЯМА КАК да отслабнеш с 14кг ЗДРАВОСЛОВНО. Но можеш да свалиш например 5кг, след което да продължиш да спортуваш и да се храниш правилно, за да не пускаш подобни теми 3 дни преди нова година, например.
И 5 са много за един месец. А да те питам защо искаш да станеш 40 кг.....възхищаваш се на анорексично-изглеждащите момичета ли?
Просто децата от моя клас ми се подиграваха.И не не се вазхищавам на анорексично-изглеждащите момичета.Дори да не е за 1 месец за 3 сащо може.
Годината която идва ще сам във студенско училище.И изкам да сам по-слаба.
Дори да не са 14 кг поне да са 8кг
Последно редактирано от Krisy.Georgieva : 06-25-2013 на 15:50
Освен върху тялото поработи и върху правописа....без да се засягаш.
Едва ли ще те вземат толко неграмотна. Успех с отслабването.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
TrueStory
Освен върху тялото поработи и върху правописа....без да се засягаш.
За правописа знам от 11 години съм в Испания.Не се засягам за това защото е истина.
Последно редактирано от Krisy.Georgieva : 06-25-2013 на 16:16
недей да ядеш пържено, тестено, сладко, не пий газирано, наблягай на пресни продове и зеленчуци, риба, пилешко месо, пълнозърнести храни, включи и малко сурови ядки, млечни продукти И СПОРТУВАЙ. ТОВА Е.
И как изчисли, че трябва да свалиш 14 кг?
Прави упражнения за цялото тяло: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...8F%D0%BB%D0%BE и се храни здравословно: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B4%D0%B5%D0%BD
И наистина поработи върху правописа си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
14 килограма са много, възможно е да станеш много грозно слаба. А за 1 месец е вредно да се свалят толкова много килограми. Трябваше по-рано да се сетиш.
Спортувай, направи си хранителен режим. Не сваляй бързо, а постепенно. Ако свалиш изведнъж, после ще си ги върнеш, че и отгоре.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Здравословно храненесамо така ще отслабнеш и ще задържиш кг си
![]()
Всички се сещат, че трябва да отслабнат, когато дойде лятото.![]()
Аз мисля, че 3 е перфектното тяло. Не всяко момиче за съжаление има такива пропорции.
Здравословно сваляне на килограми е от 0.5 до 1 на седмица. Защо бързаш всичко да стане за 1 месец. Времето лети толкова бързо, няма да разбереш кога са минали 3 месеца, а през това време по ЗДРАВОСЛОВЕН начин може да си махнала 10тина килограма. Дори и да свалиш 8 кг за един месец, 1/3 и повече ще е вода и след 1-2 седмици ще си ги върнеш и ще се депресираш. Не се бърза с отслабването.
Номер 3 е пясъчен часовник и е по-секси.
at least it was before i fucked everything up
Бе аз съм си много наясно с анорексията,че даже съм била в подобно състояние, тъй че не на мене тоя тон, ок?
И мнението ми хич не е малоумно, ама нали малко трябва да прочетете темата, за да го разберете....мацката иска да отслабне с 14!!! кг за един месец....как предполагате ще го постигне това, освен с пълен глад....а като предприемеш тая стъпка (гладуването) няма много още до гореспоменатото състояние, за което ме съветваш да се образовам.
Не знам какво скочихте всички като ужилени...не съм обиждала никого персонално,че е 40 кг, няма и да го направя....за вас може и да си изглеждате добре, на мен тия кг ми седяха грозно зле на същата височина. Целта ми беше да я посъветвам да не стига до крайности, извинявам се ако сте се обидили.
Трябва ти да свалиш едни 5 кг и малко да качиш мускул.