.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Има ли шанс?

Искам да ви попитам според вас мислите ли че е възможно и изобщо има смисъл да се събереш с някой с когото сте се разделили преди доста време около 1 година или по-малко? Ако искате споделете ако сте имали такъв случай и как са се развили нещата при вас.
    Be yourself !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Имах такъв случай, не се получиха нещата, просто не беше същото. Но това, че при мен не се е получило не е гаранция , че при вас няма да се получи. Времето на раздяла може да ви е накарало да преосмислите нещата. Хората казват, че наистина оценяш нещо, чак когато го изгубиш. Who knows. Не пречи да опитате, животът трябва да се живее, трябва да се поемат рискове : )

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не съм от хората, които подкрепят вторите шансове. Като цяло мнението ми по тази тема е, че щом веднъж сме се разделили, пак ще го сторим. Общо взето нагласата мисля, че е коренно различна от една нова връзка, например.

Два пъти ми се е случвало - веднъж проработи, веднъж - не.
    Много зависи защо сте се разделили и дали сте се променили от тогава.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Аз съм имала такъв случай(събрахме се след 3 години), но не се получи. В началото всичко беше добре(мислих, че наистина се е променил), докато отново не започна старата песен на нов глас, а накрая тотално ме срина като ми изневери.... Но това, че при нас или някой друг от тук, който ти каже, че не се е получило, не означава, че при вас няма да потръгне, зависи дали хората са осъзнали какви грешки са допуснали в тази връзка и са се поучили от тях.
    Е, вие направихте ли го?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Зависи от ужасно много фактори.Защо сте скъсали,кво е станало след като сте скъсали,защо ще се събирате и още и още.
    Брях,брях

Има шанс,ако сте се разделили заради нещо маловажно.
    Ако причината е голяма или не е само една скоро след събирането ще има отново раздяла.

Повече от фен Аватара на analgin
    Зависи от много неща , но по-скоро съм против.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    След година раздяла се събрахме, за да се разделим отново. Когато не се получава и да насилваш нещата... тц.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от хората.При някои такава продължителна раздяла помага и закрепява отношенията им,при други обратното..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    След един определен момент от живота ми осъзнах, че в него е имало хора, които ако срещна сега ще мога да оценя. И в този ред на мисли ако сега на този акъл започна връзка, която съм прекратила в миналото си, вярвам, че тя ще има потенциал да бъде успешна, защото моите мисли и светоглед е различен. Променена съм. Дали това може да се случи за 1 година - съмнявам се. Но щом се връщаш към някого значи най-вероятно има нещо, което е недоизживяно. Връзката не е била изчерпана.

Това най-вероятно ще се случи в един момент, защото, за да се разделиш с някой, значи си намерил или той е намерил в теб причини за това. Но има ли истинска промяна в отношението и мисленето ви, може да бъде сполучливо. Общо взето няма как да се отговори еднозначно на подобен въпрос, но шанс винаги има.

След като един път сме се разделили- за мен е окончателно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз мисля,че всеки човек заслужава втори шанс,трети-не.Нищо не пречи да пробвате.1 година е доста време,попорастнали сте,осъзнали сте някои неща,най-вероятно и някои ваши гледни точки са се променили,може сега да съумеете да изгладите проблемите,но винаги зависи защо сте се разделили.Все пак ти познаваш човека и знаеш дали се е променил или не и дали заслужава шанс или не.Всичко е в твоите ръце.

Може и да се навия, ама предвид, че вече този човек веднъж ме е разочаровал и сме се разделили, няма да издържа много на проблеми и несгоди и бързо ще се разделим. Един вид, ако се съберем след голяма пауза, всичко трябва да е перфектно, иначе бързо ще си кажа "аха, ясно... Стара песен на нов глас. По-добре да си го спестя."

Не няма.
    LoVe iS tHe aNsWeR

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips Виж мнението
    Не няма.
    Ти по-крийпи аватар не можа ли да си сложиш? Иначе наистина е тъпо да смяташ, че има някакъв шанс след цяла година..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си