.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Анален секс и още нещо

Здравейте! На 21 г, но в момента се чувствам на неповече от 15 г. Обзела ме е паника. Наскоро се наложи да направя аборт - искахме бебе, но приятелят ми загуби дългогодишната си работа, а аз пък нямам сигурни доходи. Както и да е. Вчера решихме да го направим. Първият път не е имало проникване, правихме само орална. Малко количество капна върху него, но се измихме със сапун и топла вода. След това се навих с много мъки за дупето, не че не обичам, а просто ме е страх. Беше с презерватив, не се е докосвал отпред по вагината, дори го извади повече от 5 мин. преди самото свършване. Но аз се наплаших, почнах да си представям как може да е останало нещо по завивките, по банята и други предмети. След такава случка човек не е същият. Въпросът ми е дали трябва да пия хапче Ескапел, има ли повод за притеснение, защото още 1 аборт (дай Боже да няма), ще ми дойде в повечко. Лошото е ,че попаднах на много нелюбезна гинеколожка и утре може да ме изгони от кабинета, заради моето питане. Затова се обръщам към вас. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Е какво да е станало, след като сте правили анален секс?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Е какво да е станало, след като сте правили анален секс?
    мдаа ебаси

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Просто си много уплашена и не мислиш трезво, нормално в предвид това, което е станало. Няма как да си бременна, спокойно. Дори да е капнало някъде по дрехи, предмети и т.н... 1. сперматозоидите са измрели 2. те няма как сами да се нагнездят в теб. Контролирай емоциите си и не им се поддавай.

Знам, че ви е смешно, но след такова нещо човек си въобразява какво ли не. Благодаря на Smrazqvashta за успокоителния отговор.

Просто се вманиачаваш, защото си преживяла тази травма. Трябва да си го преживееш.
    Не вярвам да е станало нещо, успокой се и бъди по-уверена.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бе не можи да забременееш от анален.Ам да питъм аз сега в тая тема, че оня ден бях на преглед профилактичен при гиниколог как разбира че правиш анален секс защото там на магарето като бях вика от кога правиш анален секс.Та ми стана чудно щото не бях го правила от седмица отзад и така.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Прекалено много се притесняваш, няма страшно.

Почвай да мислиш име и да купуваш дрешки
    Последно редактирано от PainInTheAss : 07-05-2013 на 08:21 Причина: Грешка :)
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Затова за секса възрастова граница няма - някои са запознати с него на 15, други на 21 все още не са. И все пак спокойно, не си бременна. Този ескапел не е шоколадов бонбон, дами.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Почвай да мислиш име и да копуваш дрешки
    А ти вземи научи как се пишат думите

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма ти нищо

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си