- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Момичета с очила
Наистина има и мъже и жени, които изглеждат много добре със очила..
Аз самият съм жив пример за това (Но не нося никакви, защото смятам, че не ми трябват, пък лекарите слагай та слагай)
Аз също обичам очила, някой придават много изисканост, стил и са много секси![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мм добре, мерси на всички изказали мнения.
В крайна сметка успях да и променя мнението и да победя в спора.![]()
И всяко едно от тия момичета нагоре, е красиво без очила.
n00bs
^И е красиво и със, като да си наметнеш шал и да ти кажат, че ще си хубав и без него. Придава стил/характер/усещане, не красота.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
по темата: зависи от очилата и от човека,който ги носи.. имам приятелка,която с очила е мн яка,но на братовчедка ми примерно не и отиват толкова
Ще й трябва време да свикне. Сега поне има красиви рамки.
Ако пък толкова й пречи, да си вземе лещи. Така или иначе очилата само се пречкат в залата, при тичане в парка, лятото като пекне слънцето, на 3D кино, ако ходи на басейни и на море. За мен редуването визия с очила и без е по-удачно, а не хората да забравят какво всъщност е лицето ми и да сe превърнат в някакъв придатък.
Зависи от лицето и рамката. Има много хора, които някак си очилата са им солта. Зависи си много.
Аз съм на мнение, че има големи сладури, които носят очилца. Иде ми да им нащипкам бузките, но само когато се избръснат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и аз съм така само че носия очила от около 1-2 години а от около месец нося лещи но не за постоянно в къщи съм с цайси честно казано са ми по удобни само защото мога да ги свалям и махам когато ли падне а с лещите е малко по зор
но по темата ако момичето е красиво и с и без очила пак си е красиво пък и наистина си зависи от рамките, защото аз не исках моите да ги нося но като си купих едни с големи рамки по яки и си ги носех почти с кеф
Наскоро видях една мацка с дървени очила и много ми хареса. Като се празрових си купих един чифт от тук, че цените бяха най-евтини.
http://wood-vision.com