.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

свирка срещу лизане

здравейте на всички, приятеля ми иска да му направя свирка, аз не съм на 100% сигурна,че искам да опитам (до сега не съм правила и той знае)... та искам да му предложа, че ще му направя свирка, само срещу лизане,ама именно това е, че не знам как да му го кажа товаааа :Д
    ЖЕНСКО СЪМ ! ;д

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Той как ти каза, че иска свирка? Давай и ти по същият начин.

Бяхме си легнали една нощ и нали си има игра преди секса ( аз съм още девствена ) но така и не можах да превъзмогна страха си и той ме отвори само с пръст.... та стана въпрос за свирка и той ми предложи,но аз му отказах
    ЖЕНСКО СЪМ ! ;д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Френската любов ( и свирките и лизането ), не се правят по принуда, а със желание! Ако не искаш да му духаш по-добре му го кажи, вместо да го правиш насила, или да го обръщаш на сделка аз ще го направя, ама и ти ще го направиш. Секса е за доставяне на удоволствие, не за да правиш каквото и да било на сила.

Аз смятам, че най-вероятно и без да му казваш той сам ще поеме инициативата да слезе надолу. Може да му кажеш, че искаш да пробваш 69.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Френската любов ( и свирките и лизането ), не се правят по принуда, а със желание! Ако не искаш да му духаш по-добре му го кажи, вместо да го правиш насила, или да го обръщаш на сделка аз ще го направя, ама и ти ще го направиш. Секса е за доставяне на удоволствие, не за да правиш каквото и да било на сила.
    мхмн

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Той как ти каза, че иска свирка? Давай и ти по същият начин.
    мнного ти благодаря, дано стане такааа! :д
    ЖЕНСКО СЪМ ! ;д

Цитирай Първоначално написано от Djudjinku Виж мнението
    мнного ти благодаря, дано стане такааа! :д
    За нищо. Късмет.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е кажи му както той ти е казал че иска свирка и не я прави ако не ти се прави на сила хубост не става

ВСЕ едно слушам бившата ми змия - почва да ми прави свирки , спира след 10 сек и започва да ме убеждава да я лижа все едно като "отплата" . Змии гадни такива.

Че каква ви е сексуалната игра, ако ти не му духаш, а той не те лиже ??? Да не говорим за каква сексуална игра говориш при положение, че си девствена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си