.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли дали 1500-2000 лв за компютър или лаптоп

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Разбирасе давам всичко за добър комп

5 35,71%
  • Да бе да тея пари мога да ги похар4а за не6то друго

8 57,14%
  • Ако е хубав.

4 28,57%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Gaming

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Има разлика между това да играеш игри и да си геймър в истинския смисъл на думата. Един приятел/поне беше такъв/ се промени коренно за една година. Започна да играе ЛоЛ и до там беше... Почти спря да излиза или излиза късно вечер с други такива вампири, само шибаната игра му е в главата, стана още по-несериозен към всичко несвързано с компютъра. До морето сме, а това лято не съм го видял навън. Не спи по цяла нощ и се блъска с енергийни боклуци... Физически също много се влоши, а преди тренираше... Това всичкото за една година и твърди, че нямал проблем... Е това е пример за геймър, а не разни такива като мен, дето сядат от време-на време да играят нещо за релакс. И аз миналата година изсипах 300лв за видеокарта, а преди това бях дал 600лв за компютър и сега се очертават едни стотина лева за РАМ... И това при положение, че играя най-много 2-3 пъти в седмицата за по час-два, ама искам като седна да играя и да ми е кеф.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от buddhaa Виж мнението
    е това пък да си "геймър" е супер изгъзица....смисъл 1-во затъпяваш и ставаш като тапир (че даже и те са по умни от геймърите) само ся не ми обеснявай колко добре развивала стратегическото или еди с какво мислене играта.... 2-ро вредиш на себе си и по специално на очите си и 3-то нямаш нормален социален живот ся ше кажете ми аз излизам с приятели излизате с 1-2 (момчета) който пак са геймъри ии поне играят същият вид игра и почвате да се лъжете 1 друг кой колко бързо е дигнал левел колко атак пауър имал и как 1 шотвал хора аре моля ви са това е една от най-новите "болести" ако мога да се изразя така за днешното/следващото поколение в което се раждат идиоти или полу-идиоти ....аря ся ме хейтнете щото пък съм с старомодно мислене и моля "мъже" по на 16 г. с 50 санта баници и правещи шайби в кенефа със същия диаметър да се не обаждат
    Мда... По-добре е да висиш по 10 часа по кафенцата и дискотеките и да хвърляш парите на мама и на тати за алкохол и цигари. Герой... Много важен социален живот е това.

Всеки 0.8 говори за социален живот, ама никой не може да обясни защо е ТООООООООЛКОВА важен...

и накрая нулев житейски опит и като те подхване живота се оглеждаш като циганин в небрано лозе !? хаха
    За какъв житейски опит говориш като и да висиш по 10 часа по кафенцата пак си на същото ниво?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Мда... По-добре е да висиш по 10 часа по кафенцата и дискотеките и да хвърляш парите на мама и на тати за алкохол и цигари. Герой... Много важен социален живот е това.

Всеки 0.8 говори за социален живот, ама никой не може да обясни защо е ТООООООООЛКОВА важен...

За какъв житейски опит говориш като и да висиш по 10 часа по кафенцата пак си на същото ниво?

за точно такъв тип хора говорех като приятеля/познатия нa горния потребител..и лошото е,че все повече млади хора стават такъв тип...

и не братле,не говорех за такъв тип житейски опит ама понеже гледам,че си "на всяка манджа мерудия" грам няма да споря с теб щом се имаш за толкова умен би трябвало да осъзнаваш,че кафетата/дискотеките не са само за "герой" пушещи/пиещи/друсащи капиш за ко ти лафя !? надявам се да разбереш какво искам да ти кажа по заобиколен начин щом се имаш за толкова умен и разбирач от соц.лайф/коли и още какво ли не би трябвало да разбереш и мнението на мен...простосмъртния

Мега фен Аватара на Chacho
    би трябвало да осъзнаваш,че кафетата/дискотеките не са само за "герой" пушещи/пиещи/друсащи капиш за ко ти лафя !?
    Но няма геймъри и геймъри? Какво общо има самото занимание (игрите) с това, че си занемаряваш живота? Те са само средството, глупостта си е изцяло лична.
    Последно редактирано от Chacho : 07-09-2013 на 12:01
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    а преди това бях дал 600лв за компютър ..... ама искам като седна да играя и да ми е кеф.
    Тия две неща не се съчетават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си