- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За първи път на почивка с гаджето
И така здравейте! Отварям тази тема защото ми предстои нещо като първа почивка с моят приятел . И така той има кандидат студентски изпити и ще сме в съответният град където се намира университета около седмица . Заедно сме от доста време до за първи път ще сме сами а толкова време . Аз го чакам с нетърпение момента на заминаването и той също е да на него му е и малко притеснено дали ще се справи с изпитите но това като чели е по на заден план . Имам известни притеснения дали няма да възникнат някакви несъответствия аз искам това ти онова и така нататък , мисля че ме разбирате за какво иде реч . Някакви съвети какво да не правя и с какво да се съобразявам .... Искам просто да си прекараме перфектно през дните който са му свободни .
П.П. Моля ви да не почвате с негативните коментари сега.![]()
Като си вкарваш филми не си помагаш. Просто си се дръж нормално. Няма да стане кой знае кво, подкрепяй го за изпитите и толкова. Прекарвайте си добре,не може само ти да се грижиш всичко да е наред,ако той е крив, просто остави да му мине и толкова.
maDamn
Не се опитвай да го планираш, всичко ще си се случи просто. Едва ли имате чак такива несъвместими вкусове, че да има неща, които на единия от вас му се правят, а на другия не му се. Все пак сте гаджета.
Щом се познавате от доста време, надали тази една седмица ще бъде много по-различна. Правете нещата, които обичате, и не му мисли много. Приеми го и като малък тест за вашата връзка - ако не можете да изкарате една седмица съвместно съжителство, на къде отива връзката ви?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да да прави сте ще оставя нещата просто да се случват![]()
Аз имам по-големи проблеми при първа почивка без гаджето - още като не е свикнала![]()
Само да уточня, че това не е почивка. Почивката е когато и двамата нямате никакви ангажименти и се отдадете единствено и само на себе си.
Вашето ще е съвместно живеене за седмица, което също не е лошо, разбира се. Дръж се нормално, бъди себе си и всичко ще е ток и жица.
Не знам дали вашето се брои за почивка, но ключовото е да има компромиси. Ако той решава да започне деня по един начин, а ти по съвсем друг, угоди му за единия ден, а той за следващия
Като бях на море с приятеля си и компания, полудявах, защото съм свикнала в 11 да съм на плажа, а ние едвам опирахме до водата в 15ч. Не направих проблем, защото сметнах, че най-важното е, че сме заедно. Казвам го, за да си направиш сметката как да действаш и дали приятелят ти е склонен на компромис.
Да аз знам, че това не е почивка като почивка но така го казах . Просто много го обичам и искам да се чувства добре и да му е спокойно и т.н и да аз съм склона към компромиси и то повече от него защото все пак той трябва да се концентрира и в изпитите не да ми ходи по дупето :Д
Като му хвърляш по един як секс преди и след всеки изпит всичко ще е супер ; )
--------------------------------------------------------
:д ееее хаха :Д има и физически изпит там ше тря да почива преди това :Д