.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Благодаря, а дали е възможно все още да съм си девствена, понеже съм чувала и че девствената ципа се възстановява?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от viin Виж мнението
    Благодаря, а дали е възможно все още да съм си девствена, понеже съм чувала и че девствената ципа се възстановява?
    ко каза,ко ?!

направи си труда да прочетеш къде се намира,за кръвта,за болката и т.н.
    + че ''не ми го вкара до края'' не можем да знаем какво значи

Възстановява се тя...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Възстановява се тя...
    да бе.. не знам къде го четат това,но ми прави впечатление,че доста хора си мислят,че зараства един вид ... даже преди някой беше казал,че като правиш секс редовно и после ако спреш за 3-4 години пак се ''възстановявала''

Така пишеше, затова питам. Пък и може да ми обясните като хора, не да ме критикувате.. знам, че съм сгрешила като съм избързала по този начин.

то понеже все карате на какво сте чували, за това си мислите, че и от въздуха се забременява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си