- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Насилието над животни ... и хора
За вас не знам, но тези гифчета при мен не провокират никаква реакция. Даже съм виждал с очите си мъртви животни, а и хора, бил съм в операционни, гледал съм как се режат крака, апендикси, хернии и т.н. и нищо от тези неща не ме отврати. Мисля че просто имате слаб контрол върху реакциите си, защото не осъзнавате вътрешната си природа - оттам единственото което ви остава е несъзнателно да реагирате на всичко във външния свят, както си знаете и както са ви научили. Фактът че сте неспособни да контролирате вътрешното си състояние е доказателство за това.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-09-2013 на 20:44
на никой не му харесва как страда друго същество ..................... аз нямам отвращение към това, което казваш че си виждал................ но имам съжаление............... често хората мислено се поставят на мястото на страдащия и си представят как той би се чувствал на негово място и от там идва и съжалението към страдащото същество, нарича се състрадание.................. но все забравям, че някой в тоя форум май е социопат.
ПП: а, и спри да ме преследваш из форума.
Последно редактирано от defender : 07-09-2013 на 21:12
Аз изпитвам по-скоро удивление и учудване от това как има такива хора,които са правили тези гифчета. Но, на живо,ако го видя този,който хвърля кучето.. просто ще го пребия,че може и да го хвърля и него.. и дано да не ми се случи на живо..
Иначе ,ако всички бяха толкова въздържани и без емоционални като теб .. щеше да е грозно.. Искаш ли да те подпалим със бензин?