.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Цигарите

Цигарите

Напоследък съм забелязала, колко много от приятелите ми са започнали да пушат. И се замислих какво по дяволите става с тия мои приятели и с останалите тийнове. И си казах - след години какво ли ще стане? Зададох си въпроса какво ще стане ако и аз пропуша? ( и слава богу не съм започнала ) Какво ви е мнението на вас? Какво би станало след години ако повече хора започнат да пушат и от по малка възраст?
    Последно редактирано от smiley974 : 07-09-2013 на 21:26

Banned Мега фен
    смисъл ?
    какво значи след години ? цигарите са вредни,ама не те съсипват за 2 години,а ти май точно това си представяш

смисъл какво би станало ако след години повече от нас започнат да пушат и по от малки

Banned Мега фен
    нищо.. просто ще си пушите

Супер фен Аватара на JDeel
    Пика на рекламите за цигари е в миналото. Преди години навсякъде се рекламираха - Marlboro, Pall Mall, Lucky Strike, всякакви цигари. Найлонени торбички с картинка на каубой с цигара се размотаваха насам-натам, болидите на Формула 1 целите бяха покрити с имената на марки цигари. А аз събирах изхвърлени кутии БТ защото на едно място под капака имаше номерца и буквички - голяма детска радост

Сега чат пат правят опити да ги рекламират, но по принцип е незаконно. Пробутват ви и идеята за безразборен секс, което е новото.

Цигари винаги се започват поради една причина - гъзария. И нищо кой знае какво не се случва после. Неуспешни опити за спиране, непрестанно мрънкане от непушачи, самозалъгване че "това е мой избор, пуша защото искам", харчене на пари и за това. Едва ли ще започнат повече хора да пушат, това зависи от елемента "гъзария", който пък зависи доста от рекламите, които за всеобща радост са забранени.

Мега фен
    смисъл ?
    какво значи след години ? цигарите са вредни,ама не те съсипват за 2 години,а ти май точно това си представяш
    Ooo тук съм ти контра. Едно време (да се разбира преди да пропуша) през два квартала на кросче се прибирах, че ми беше по-бързо, отколкото да чакам автобус. Сега на сто метра спринт и вече ми се повдига. Вярно, че са 3 годинки при мен, ама то и миналата си беше същото д;

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ooo тук съм ти контра. Едно време (да се разбира преди да пропуша) през два квартала на кросче се прибирах, че ми беше по-бързо, отколкото да чакам автобус. Сега на сто метра спринт и вече ми се повдига. Вярно, че са 3 годинки при мен, ама то и миналата си беше същото д;
    Да де ама тя май искаше да каже, че още си жив. Не си се затрил за три години, нито пък аз.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Повечето ти съученици, които пушат днес няма да пушат след 10 години. Че и 10 е много. Не се шашкай. Какво ще стане, ако и ти пропушиш? Апокалипсис? Ще настъпат природни бедствия? Нищо няма да стане. Ще си харчиш парите.

Аурис, момко, спирай ги

//малко тъпо от човек, който също пуши.

Ако ти се пуши - пуши. Ако не ти се пуши - не пушиш. Какво правят другите и какво ще им се случи след n брой години, не е твоя работа. Предполагам вече всеки знае за последиците от пушенето. Всеки си има глава на раменете и си преценява как да процедира.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на shusha
    Всеки има избор какво да прави с живота си. Никой няма да те спре да правиш глупости икзл. ваще

Аз също не пуша и не мисля да започвам. Какво хубаво носят цигарите:
    - миришеш ужасно?
    - зъбите ти се развалят и пожълтяват?
    - даваш пари за нещо, което те трови?
    - рак на белите дробове?
    - кожата ти също придобива друг цвят?
    Не, мерси!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е твоя работата да се грижиш за тях.
    Ти си имаш глава на раменете и можеш да мислиш, и да прецениш кое е правилно за теб и кое не е. Както и те.

Нищо няма да стане, само ти обеднява джоба с 5 лева на ден, поне при мен де, зависи кой колко пуши на ден!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от onetwo12 Виж мнението
    Аз също не пуша и не мисля да започвам. Какво хубаво носят цигарите:
    - миришеш ужасно?
    - зъбите ти се развалят и пожълтяват?
    - даваш пари за нещо, което те трови?
    - рак на белите дробове?
    - кожата ти също придобива друг цвят?
    Не, мерси!
    +1

Ще стане това, че повечето, уж почнали ей така и "аз до 18 ще ги откажа", "аз просто така си пуша" ще пушат все още на 21. От тези хора 10% ще опитата да откажат цигарите на 21. 5% ще успеят. 90% от останалите 5 ще ги "отказват" в следващите 2- 3 години. Макс един човек от тях ще ги откаже наистина. Останалите ще се самозаблуждават, че ги кефи и че нищо им няма и ще се сбръчкат. Особено момичетата. СЛед 20- 30 години не ми се мисли. Не се занимавай! Голяма краста.

Мега фен Аватара на tori
    Айде стига с тези цигари де. Досадни сте вече. До скоро и аз пушех, сега ме дразни дори дима, но не ходя да поучавам другите как да си живеят живота. Дразнят ме такива теми. Който иска, да си пуши. Който не - да не. Със една тема или мнение в тийн проблем едва ли ще успеете да откажете някой.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Ами, има много досадни лелки, където казват: Бреей, още от малки с цигарата в уста.
    Просто деца/тийнейджъри, които са си решили да пробват, пропушват и това е. Какво толкова? Проблемът не е твой, а на съучениците ти и не би трябвало да те засяга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си