Моят епилатор е Braun silk epil wet & dry duo и съм много доволна за 25 минути си минавам цялото тяло
Моите са Ровента за около 60-70лв и Филипс от година за около 120лв. Единият с пинсети, другият с дискове. Пробвах ги и двата една и съща работа. Не стават. Ще си търся по-старичък на Браун явно.
joannalof , ledenаkrasota може ли снимки на епилаторите ви?
И моите двата ги мага супер бързо, всичко ми гори (дори след кола маска не е така), но след два дена все едно не съм ги махала...
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако можех да минавам краката си с конец, щеше да бъде супер. И аз го правя всяка седмица, но съм маниачка. Всяка секунда уж "нещо" ми боде очите по краката и го "махам".![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_20458.jpg някой ползвал ли е този?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
имам този на браун http://image.pazaruvaj.com/full/1112...-epil-5280.jpg
и съм много доволна - от 1 седмица някъде не съм се епилирала и още нямам и косъм! Иначе да на мен тези червени точици ми седят около 4-5 часа, но ако се епилираш вечер и слагаш успокояващ крем или нещо подобно предполагам, че ще е ок. Колкото до подкожните - на мен повече ми се почвяват ако си бръсна краката - не знам каква е причината - сега вече нямам. Чувала съм, че наистина трябва да се ексфолира кожата - не знам колко е вярно...а за това че бързо ти растат космите - виж как изглеждат. Ако са по тънички и светли те не толкова черни все едно си ги бръснала е заради това, че просто ти растат по-бързо, но ако са като обръснати - значи епилатора ти ги накъсва вместо да ги скубе..
Аз съм с този. На краката ми се разредиха, изтъняха и изсветляха ужасно много (но и заради кола маската). Но на ръцете и мишниците не (въпреки че и там съм била на кола маска, но 2-3 пъти). Може и при мен да е проблемът.
Пробвах на майка Ровентата с пинсетите, от преди 6-7 години, с него пак ръцете и мишниците след два дни са ми наболи и са леко по-дебелички. А на краката са ми екстра, даже не се виждат, ако не се вгледаш много отблизо.
Иначе ексфолирането е много полезно преди епилация, а това с червените точици знам, че си е нещо нормално и минава бързо.
А Фък, Калпазанке аз питам дали ги маха от корена, защото си мисля, че моите ги режат, а и съм го забелязвала. Затова и питам колко време ви издържат. Иначе е нормално на седмица да се обират след като те не растат равномерно, без значение лято ли е или зима.![]()
Та ще си търся нещо подобно, трябва да има останали все някъде.
п.п сега ще чета теми за епилатори Браун
Благодаря на всички! Живи и здрави да сте!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моят е този:
Доволна съм, космите ми изтъняха много, но вече се е захабил и започва да къса някои косъмчета, вместо да ги отскубва от корен.
Моят е на Филипс и съм доволна ,но понякога ми се получава доста поткожни косъмчета за това понякога аз ползвам кола маска
аз ползвам на Браун с пинсети доволна съм и косъмчета се появяват едва след 1 седмицаобрива няма как да не го получиш все едно да ти махнат мустака с кола маска и да не се получи краткотрайно зачервяване.. за да не са зачервени пъпчиците след епилацията ги мини с кубче лед не изглежда толкова зле о пък на допир още си ги има