- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да си харча парите ...
Здравейте. Пиша в този раздел,защото ми е любимият. Това лято започнах да работя . Освен това си чакам класиранията за университета.
Решихме с моя приятел с първите си заплати да отидем на море. Мислехме,че като сме с повече хора ще е по- забавно,но цял месец ни разиграваха и накрая от 10 човека останаха само двама. Аз и една моя приятелка, гаджето и негов приятел.
Пратихме капаро (по 20 лв ) и се надявахме всичко да е окей, да си вземем билети и толкоз.
Онзи ден въпросната приятелка ми съобщава,че нямало да дойде с нас,защото щяла да ходи на работа и това и било по- важно. Еми как да не се ядоса човек. Не се ядосвам от това,че ще работи,а от това,че в последния момент се сеща и без никакви скрупули ни прецаква. Вместо да каже мога ли с нещо да ви помогна, да се реванширам а у . Сега се набутваме с допълнително пари заради нея,защото не можем да намерим човек на нейното място!
Та чудя се , дали да отида все пак на море или не. И аз, и гаджето ми , както и приятелят му разполагаме с малко пари.Желанието ми тотално секна и като се сетя ,че половината изкарани пари ще ги похарча само за транспорт и спане ...Да прежаля ли капарото и да остана в София или да отида на почивка? Този месец много ми се насъбра,нерви , нерви , нерви... и сега това . Не искам да прецаквам гаджето ми и другото момче, за това ще говоря с тях и ще решим заедно може би...
Чудя се кое е по- добре. Да остана в София и да си спестя парите(или да си купя някакви неща с тях) или да отида за 5 нощувки на почивка?
Знам,че някои ще кажат ''оф,да ти имам проблема'' , обаче в нас станаха доста скандали покрай това море и не знам какво да направя.
Ще приема вашите отговори като съвети .
Ако отидете на море и забравиш за всичко, а гаджето ти те понапори едно хубаво, след 5 дена ще си нов човек.
Ако не отидете на море, но все пак не си слагаш толкова навътре всичко, а гаджето ти те понапори едно хубаво, пак ще си нов човек.
според мен е по-добре да идеш, за да не прецакаш другите
не постъпвай като приятелката ти
Отиди. Ще си починеш хубаво, ще смениш обстановката, ще е весело.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и аз ще ти кажа да отидеш
бтв сигурна ли си, че няма никой, който да замести приятелката ти?
Такива неща са ежедневие, просто хората нямат възможност. Да, дават се обещания, но някои обстоятелства притискат прекалено много и сигурно на момичето й се е искало да отиде, но наистина не е имало възможност. И аз исках да ходя в чужбина, ама се оказа, че отпуска няма да мога да взема тва лято.
Защо не заебеш 20-те лева и да идете на планина за 1-2 дена да отморите? Хем ще поспестиш пари, хем ще починеш малко. Тука по Витоша ще ти излезе евтино почивката, ако идете на палатки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отиди.
Ще си отпочинеш, ще е забавно и просто ще си прекараш яко.
И аз мисля, че по-доброто решение ще е да смениш плана. Да, отиди някъде на няк'ва по-тънкажна почивчица за нощувка-две, отколкото да попилееш сума ти пари по морето. Ослушайте се дали няма вариант да отидете на вила на някой приятел цялата компания, или пък в някоя хижа (на повечето хижи обстановката е мизерна, ама пък нощувките са по 6-8лв, а като се голяма компания, няма да ви направи няк'во кой знае какво впечатление)
Ако ти се ходи на почивка с ниски цени: Мелник. Вечер е уникално, особено като си на маса с приятели, над теб е нощното небе и има огромни порции храна и ракия.
По-добре отидете. Парите не са цел, а средство
Вярно, ще пръснете някакви пари, но ще си изкарате яко, ще си съберете положителни емоции, а после ще имате още повече спомени![]()
Може да идете и на море на палатки.
Препоръчвам ти Кара Дере, миналата година бяхме там с мъжо и изкарахме прекрасна и изключително евтина почивка.
Зависи дали си падате по такива места обаче.