.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Wing girl

Мега фен Аватара на babity

Wing girl

Един пост на Chacho ме подсети... Имам приятел, с който от доста време сме се заканили да правим комбина за няк'ви долнища и всъщност той е споделял не един от приятелите си с мен. Проблемът е, че моите приятелки не са като за него, следователно трябва да му върна жеста в бар или дискотека. А всички знаем как гледат момичеата на момчетата, отишли с приятелки на бар, както и обратното. Като сме само с приятелки ме пръскат от няк'ви запознанства (по-глямата част от които не са особено лицеприятни), но дори да има само едно момче и нещата се скапват тотално. Приемам идеи за това как мога да стана wing girl и да подгрея нещо за моето момченценце.
    Последно редактирано от babity : 07-11-2013 на 09:08

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз искам да те водя на бар, ако обещаеш, че няма да те влача до вас :*

Никой път!

http://www.youtube.com/watch?v=GZr7SO6Hce8

Темата се изчерпа

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да е, той има голям... потенциал, 'ма повечето коври ш' се обидят, ако ида да им го кажа в прав текст.

А ти си проверила колко му е потенциала, а?

...За левове или сантиметри говорим?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    А ти си проверила колко му е потенциала, а?

...За левове или сантиметри говорим?
    Не бе ти не разбираш, той е различен..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не бе ти не разбираш, той е различен..
    И аз ставам "различен", като видят, че живея в идеален център и карам БМВ.

Жени... ходи ги разбирай

Жени... ходи ги разбирай
    My point, right there.
    Dr. Gregory House

Абе зак'во все за пари говорите. Аз говоря за потенциал. Той 'ко беше паралия дали щеше да му се налага да е красив или да има голям... потенциал.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Абе зак'во все за пари говорите. Аз говоря за потенциал. Той 'ко беше паралия дали щеше да му се налага да е красив или да има голям... потенциал.
    АВЕ ЕЙ! Какво ни наспами мъжкия разговор?

Ако приятеля ти види, че го наричаш бедняк по форумите, как ще се почувства?

Казваш му да си сложи скъпа риза, дънки, парфюм, нещо златно и един готин часовник. Запознаваш го с приятелките си от УНСС (подчертавам от УНСС) и им споменаваш, леко така, небрежно, че момчето е голям пич и материално осигурено.

От него остава да е забавен и да извади салама при първия удобен случай.

АВЕ ЕЙ! Какво ни наспами мъжкия разговор?

Ако приятеля ти види, че го наричаш бедняк по форумите, как ще се почувства?

Казваш му да си сложи скъпа риза, дънки, парфюм, нещо златно и един готин часовник. Запознаваш го с приятелките си от УНСС (подчертавам от УНСС) и им споменаваш, леко така, небрежно, че момчето е голям пич и материално осигурено.

От него остава да е забавен и да извади салама при първия удобен случай.
    Не, че нещо, ама баща ми е прав..
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на shusha
    Кой спомена пари Къде?!

А, за авторката много го мислиш тоя проблем... Пусни се по течението, ако нещо се оплеска - майната му.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ми е ти една идея. Ако той се запознае с няква и се заговорите вашата маса с нея(тях), докато той не я забива може да й разкажеш няква история, която го представя в добра светлина. Пускаш й две три мухи в главата, после той се включва, без да знае, че мацето вече е научила тва-онова за него.

Друг вариант е ти да се запознаеш с някво маце и да спретнете лафчето, той да дойде да те сваля тебе и да го уредиш с нея всъщност.

Ма на wing-ката работата й е да му вдига статуса като цяло.

Май ходим по прекалено различни заведения, та да минават яките номерца, то в чалготеката можеш ли да се чуете и да се набуташ в компания от 20 пияни чавета да разиграваш нещо по-интересно.... Друго си е да идеш у рок клуб-мазе и да е достатъчно да кажеш ракия, та да се намърдаш на чужда маса, хахахаха.

ПС: Шегите настрана, ако успява да привлече вниманието и ти му се ленджиш насреща, половината момичета ще са "подгряни" за него. Веднъж в същото рок клубе бях цъфнал с една каубойска шапка, цяла вечер си пих и се смяхме с една симпатична аверка, накрая я привикаха 5-6 мацки от една маса и я питаха дали може да ме доведе при тях за една вечер игра на шише и още нещо. Езък, че се точех на приятелката си, не на тях, хахаха
    Последно редактирано от Chacho : 07-11-2013 на 10:25
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    My point, right there.
    Don't try to understand women. Women understand women and they HATE EACH OTHER.

Проблемът е, че моите приятелки не са като за него, следователно трябва да му върна жеста в бар или дискотека.
    Тия твои приятелки, можеш да ни ги споделиш, да си дадем мнението. Тест драйв, тва - онва, да видим годни ли са.

Иначе за кво са ти тия дискотеки и барове? Баща ми вика, че познаваш цялото УНИСЕСЙЕ. Задвижи връзките. Може и нас да поканиш. Няма да ти се обидим.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    .... Друго си е да идеш у рок клуб-мазе и да е достатъчно да кажеш ракия, та да се намърдаш на чужда маса, хахахаха.
    !!!!

Чаче, с риск да ми падне реномето у форона, ще споделя, че чалга заведения не посещавам. Но благодаря за добрите идеи!

Иначе... за реномето се грижа винаги. Даже от време на време изпадам в притеснения дали коврите няма да решат, че си го препикавам, вместо да му скочат.

Едит: В Пловдив се подвизавам. Нямам дори познати, които да учат в УНСС-то, камо ли приятелки.
    Последно редактирано от babity : 07-11-2013 на 11:06

Е, познаваш цялото ПЙЕ-У. Още по-оборотно е там.

Ми не, пак гридъ.

Калигула отворен ли е още?

Не знам, и на мен ми е интересно. Преди шоуто беше много забавно и ми се ходи да гледкам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Чаче, с риск да ми падне реномето у форона, ще споделя, че чалга заведения не посещавам.
    Я виж ти! Заеби го тоя и да те вода на некое рок клубе, друг път ше му се реваншираш!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ние само ще опознаем периметъра.

Не знам, и на мен ми е интересно. Преди шоуто беше много забавно и ми се ходи да гледкам.
    Там ше си бест уинг евър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си