.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Парещо..

Парещо..

Накратко: имам парещо дразнение долу (от вътрешната страна, по надолу), от какво може да е?
    Момиче съм и го имам от тази сутрин.. И все едно ми се пишка, но не мога да се изпишкам.
    Дразнещо е докато ходя, но ако не мърдам от едно място съм си добре. Някакви идеи?
    Последните 2-3 дена с приятеля ми ги прекарахме в секс (по няколко пъти на ден), защото не се бяхме виждали доста време. Таа да.. от какво може да е според вас и дали ще мине скоро?

Голям фен Аватара на alex18
    Цитирай Първоначално написано от moneymaker Виж мнението
    Накратко: имам парещо дразнение долу (от вътрешната страна, по надолу), от какво може да е?
    Момиче съм и го имам от тази сутрин.. И все едно ми се пишка, но не мога да се изпишкам.
    Дразнещо е докато ходя, но ако не мърдам от едно място съм си добре. Някакви идеи?
    Последните 2-3 дена с приятеля ми ги прекарахме в секс (по няколко пъти на ден), защото не се бяхме виждали доста време. Таа да.. от какво може да е според вас и дали ще мине скоро?
    Споко де кво, протаркал те е малко и така. Кефа цена няма, ни спиране.

Беше ли добре овлажнена? Може да те е протъркал. А може и някаква инфекция да е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Беше ли добре овлажнена? Може да те е протъркал. А може и някаква инфекция да е.
    И аз съм на същото мнение. Ако не ти мине до 1-2 дена се съветвай с гинеколог.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    + друго няма какво да е

Да не би да е цистит?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Забравила си нагревател вътре?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Забравила си нагревател вътре?
    ^

Иначе мисля, като кака merilyn. Зачакай малко, ако не мине марш на гинеколог..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Лепнал ти е спин.
    |DC -Wild#Cat!!♥

Зимата бях по същия начин. Пареше ми се едно ми се пишка, но не. Не би трябвало да има нещо общо със секса. Аз не обърнах внимание и след 1 седмица спря да ми пари, но след около месец почнаха здраво да ме болят бъбреците и влязох в болница. В началото е цистит и ако не се лекува става сериозно. Отивай при личния лекар най-добре

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от chicchik Виж мнението
    Зимата бях по същия начин. Пареше ми се едно ми се пишка, но не. Не би трябвало да има нещо общо със секса. Аз не обърнах внимание и след 1 седмица спря да ми пари, но след около месец почнаха здраво да ме болят бъбреците и влязох в болница. В началото е цистит и ако не се лекува става сериозно. Отивай при личния лекар най-добре
    Не е задължително да е цистит. Възможно е, но според мен е протъркване. Все пак е хубаво да отиде на лекар, за да се увери, че не е лепнала нещо.
    Последно редактирано от Lilanda : 07-12-2013 на 08:34

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Протъркване според мен.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да те е протъркал може и някаква инфекция да е отиди на гинеколог за всеки случаи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си