- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парещо..
Накратко: имам парещо дразнение долу (от вътрешната страна, по надолу), от какво може да е?
Момиче съм и го имам от тази сутрин.. И все едно ми се пишка, но не мога да се изпишкам.
Дразнещо е докато ходя, но ако не мърдам от едно място съм си добре. Някакви идеи?
Последните 2-3 дена с приятеля ми ги прекарахме в секс (по няколко пъти на ден), защото не се бяхме виждали доста време. Таа да.. от какво може да е според вас и дали ще мине скоро?
Беше ли добре овлажнена? Може да те е протъркал. А може и някаква инфекция да е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Зимата бях по същия начин. Пареше ми се едно ми се пишка, но не. Не би трябвало да има нещо общо със секса. Аз не обърнах внимание и след 1 седмица спря да ми пари, но след около месец почнаха здраво да ме болят бъбреците и влязох в болница. В началото е цистит и ако не се лекува става сериозно. Отивай при личния лекар най-добре![]()
Може да те е протъркал може и някаква инфекция да е отиди на гинеколог за всеки случаи.