Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
Гласували или не, това е позицията на Българското общество - харесва си БСП и явно ще трябва да го приемете. "Лявото" мислене традиционно си има място в България и съответно трябва да бъде отразено в народното събрание. Това е и идеята на парламента.

Като цяло няма как ти да определиш кой е заблудена овца и кой не. Всеки има някакви виждания за нещата, които не са абсолютни, тъй като са пречупени през собствения му морал, етика и прочие. И пак опираме до идеята на парламента.

Щом има милион и половина "заблудени" овце - те трябва да бъдат представени. За всеки депутат от БСП са гласували повече хора от общия брой протестиращи. Съжалявам.

И не съм комунист.
Чак като ме хвана простотията се намери някой, който да говори за парламентаризъм. Типично.
Ще те питам нещо въпрос който съм задавал тук и преди: Кое е лявото в политиката на тази двойно-тройна коалиция и кое беше дясното в политиката на ГЕРБ, ако изобщо може да се говори за някаква политика при тях.
В моите очи хората гласували за БСП са заблудени овце, защото тази партия от последните 80 години 65-70 е била на власт и вижте докъде я докарахме. Нали знаеш дефиницията на лудостта, да правиш едно и също и да очакваш различен резултат.
Представени са тези 800-900 хиляди гласували за БСП, мисля че нямаха и милион. По-горе ги обърках с герберите.
А тези 3-4 милиона които не си направиха труда да отидат да гласуват?