.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 439

Hybrid View

Vatt'ghern
    Guest
    Тревата не е по-малко или повече вредна от твърдия алкохол. А колкото до "силните халюциногени" - моя съвет е да не взимате нелегални, има купища легални вещества с ефекти, подобни на ЛСД, ПЦП и тн. Нелегалните халюциногени ги блъскат с куп боклуци и ги продават бая скъпо, а законните пак си вършат работа, някои по-дълго от нелегалните. Например от личен опит мога да кажа, че даден сироп за кашлица ти придава усещане за тотално напушване за 5-6 часа. Той е без рецепта и евтин. След време не ме е гонила някаква нужда да го пия пак, напротив. Готино беше, може пак и дотам. А иначе не вреди така погълнат повече от патронче твърд алкохол.
    Цялото индийско орехче (не мляно) като се счука прясно и добави към чаша мляко (става дума за 15-30гр индийско орехче) и след 3 часа не знаеш къде се намираш, имаш леки халюцинации, чувстваш се яко stoned.
    Четири пакета със семена на грамофонче (вида morning glory), смлени в кафемелачка и добавени към чаша вода и ето ти го естествения братчет на ЛСД-то - ЛСА. Само че то предизвиква по-гладко минаващ трип.
    Даже и жълтия кантарион има психеделични свойства - може да се пуши (тук обаче опит нямам).
    Природата предлага достатъчно много психеделици, които, колкото и невъзможно да звучат, имат такова реално действие, а не градски мит. Шегата настрана, индийското орехче бе една от най-силните субстанции които пробвах.
    Въпреки това, имайте предвид, че това, че е легално не ги прави много по-безопасни. Да, не са ТОЛКОВА опасни колкото синтетичните и примесените, но всичко е в мярката.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Vatt'ghern Виж мнението
    Например от личен опит мога да кажа, че даден сироп за кашлица ти придава усещане за тотално напушване за 5-6 часа. Той е без рецепта и евтин.
    За Демефан ли говориш?

Град
    София, България
    Да. Той по принцип е с рецепта, формално, де. Иначе спокойно можеш да си го купиш от кварталната аптека. Аз съм от Люлин и даже и не ме питаха за рецепта. А действието е много яко, но ако смяташ това да го пробваш, се зареди с чай от джинджифил и го пий точно преди да почнеш със сиропа - ще ти успокои стомаха при евентуално гадене.

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan_666 Виж мнението
    За Демефан ли говориш?
    Да ама не мислите ли че е мн по - нелепо да заместш в случея естественото със СИРОП?!?!? не знаете ли какво означава символа на аптеката ....а и иначе да не говорим за заместителите дето измислиха на наркотиците дето са 1000 пъти по вредни.. не че всичко синтетично не е изкл вредно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си