.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не съм напълно съгласен. Техническия прогрес се развива с бързи темпове, но от друга страна човечеството направо пада надолу. Свободата за която ми говориш се превръща в свободия.. Не виждам никакъв напредък с появяването и кифличките... чалготеките и целия погром специално на България.
    То ако ставаше така, че % хора тласкащи към прогрес да е по-висок от % хора, тласкащи към деградация ... Никъде го няма. За това кифлите и кифльовците, както ти ги определяш винаги ще са повече, но това не значи, че са най-значителната съставна единица. Запомнящите се хора, направили нещо значимо и от огромна полза за развитието са именно нищожен процент. Все си мисля, че трябва да се обръща внимание именно на тях. Вземи например Айнщайн, Платон, Да Винчи, който и да е значим изобретател и откривател. Те са били именно онзи нищожен процент от обществото. Докато другите са се кормили, като псета, те са откривали разни неща. И именно заради такива хора сме се и продължаваме да се развиваме. Оказва се, че прогресираме не толкова благодарение на мнозинството ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NikafNqkaf Виж мнението
    То ако ставаше така, че % хора тласкащи към прогрес да е по-висок от % хора, тласкащи към деградация ... Никъде го няма. За това кифлите и кифльовците, както ти ги определяш винаги ще са повече, но това не значи, че са най-значителната съставна единица. Запомнящите се хора, направили нещо значимо и от огромна полза за развитието са именно нищожен процент. Все си мисля, че трябва да се обръща внимание именно на тях. Вземи например Айнщайн, Платон, Да Винчи, който и да е значим изобретател и откривател. Те са били именно онзи нищожен процент от обществото. Докато другите са се кормили, като псета, те са откривали разни неща. И именно заради такива хора сме се и продължаваме да се развиваме. Оказва се, че прогресираме не толкова благодарение на мнозинството ;]
    Но именно такива учени,които тласкат еволюцията напред ... идеите им се възприемат погрешно тъпото болшинство и много боклуци ги използват за мръсните си печалби

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си