- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Смятам , че са курви не искам да имам дъщеря, генетиката е силна наука и ако се е метнала на мен, няма да имам дъщеря много дълго време![]()
Същото .. !! Без това ,че са курви ама определено днешните момичета са ,твърде самостоятелни и твърде ексцентрични и арогантни.Поне жените с които аз съм бил ,което е хубаво донякъде ,ама не знам деградация има ,забелязвам я в по малките момичета.Пример сядам в едно заведение ,на другата маса 4-5 момичета на не повече от 16 ,чаках един приятел и все още бях сам на масата и се заслушах в техния разговор,бях доста явен защото директно се обърнах към тях и слушах едното девойче каза "Мале снощи в Night Flight се натисках с един много готин,имаше bmw x6 ,дано ми се обади",следващата казва "Ама спа ли с него?" ,отговора : "Ами не ,просто му лапах и той ми бърка" ,при което аз бях шокиран и се изсмях ,момичетата се обърнаха към мен и казаха "Кое е толкова смешно?" ,аз им отвърнах ,че мисля че са твърде малки да говорят по този начин и да се държат така и едното момиче ми отговори "Ами не е така ,просто знаем какво искаме ,няма да умра от това,че съм си легнала с него или че съм му направила 1 свирка,но ще получа красиво момче ,с хубава кола ,добър секс и някакви спомени и с теб бих си легнала имаш хубав мотор " при което стоях и бях в пълен шок казах й ,че никога не бих си легнал с 16 годишни материални момичета,и се обърнах,след това момичетата си тръгваха ,бях си влязъл през телефона в facebook нещо показвах на моя приятел ,при което тя застана зад мен погледна ми телефона и каза "Доста хубав телефон ,вече видях как се казваш и току що ти поисках приятелство,пиши ми да излезем някой път" и ми облиза врата .. е обадих й се и хаха не ми се беше случвало да ми правят свирка на първа среща ! :d ..