- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Одрах се..
Какъв е тоя сейфгард за интимна хигиена, ти добре ли си? Ако искаш да си докараш дисбактериоза- давай. Достатъчно е да се мажеш с бочко или здраве, каквото казваш че имаш, а ако е някъде, където се мокри при уринирането ти ще заздравее още по-бързо. И на мен ми се е случвало, не съм мазала с нищо и си е минавало. Споко.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Не говорим за интимна хигиена, а за самата рана. Когато си направиш интимен пиърсинг (и не само) се използва този сапун.
Бочко и Здраве са ми далеч по-странни - не разбирам как някой би си мазал отворените рани с тях, пък камо ли на срамните устни.
Ако ви наръгат с нож с Бочко и Здраве ли ще се мажете отново?
И макар, че не съм чувала за случай с дисбактериоза (вътрешните и външните полови органи са различни понятия; и както казах е редовна практика при сходни случаи, без подобни оплаквания) е по-добре от това раната да забере, гнояса, инфектира, келоди и какво ли още не, по-болезнено и неприятно. (На теория, разбира се - не искам да плаша авторката в никакъв случай, но не искам и да се плаши от глупости.)
Последно редактирано от AngelAntichrist : 07-12-2013 на 16:09
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ