- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемчетааа
Здравейте , имам приятел от 2 години и повече и си правим редовно секс .
Първия ми проблем е ( може да ви се стори смешно..) че не правя свирки на гаджето ми защото му е прекалено голям .. не съм му правила от половин година и ми е гадно защото постоянно го хапя колкото и да си отварям устата ;( много ми е гадно защото знам че има нужда от товаНе съм му казвала , защото се гордее много с атрибута си :д и не искам да се възгордява още повече :д ... Минавам с номера че ме е гнус и ми е гадно , но просто му е голям и дебел и не мога толкова да си разчеквам устата , а искам да му доставям това удоволствие ...
Другото ми проблемче е ,че когато ме лиже не изпитвам удоволствие , казвам му къде да ме лиже , къде ми е по -хубаво но до оргазъм мисля че няма да стигна ... седя буквално като дърво ..дори и като правя не ми е чак толкова приятно , хубаво ми е само стимулацията на клитора ... страх ме е да не съм фригидна
За свирките - може само да го облизваш и да си играеш с ръце, не е нужно да го поемаш целия в устата си.. Според мен е тъпо да му казваш, че те е гнус и да криеш това, че му е голям, мисля, че ще му хареса ако му кажеш истината...
За другото - и аз много рядко свършвам от орална, като правите секс свършваш ли? Ако свършваш и ти харесва, не си фригидна..
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
От 2 години сте заедно, а не си свършвала от орална??? Странно. Ама нали знаеш какво значи "фригидна". Това е снижаване на половото желание , до пълна липса и понякога дори отвращение от полов акт. Доколкото видях , не си споменала,че не искаш, а че не можеш да изпиташ... не си фригидна, Chill. Иначе е адски тъпо да му казваш,че те е гнус. По-добре му кажи истината, нито ще те гледа по друг начин,най-много да му вдигнеш егото, а в тва няма нищо лошо. Кажи му и ,че не си свършвала от орална,може пък да му дойде нещо на акъл, да се старае повече и да ти се получи.
Отпусни се и говори с него за тия неща. Най-голямата "спънка" в креватните отношения между двама души е липсата на диалог относно секса.
maDamn
Бог дал, Бог взел. Голяма пишка ама не го бива в оралната... Поговори с него. Като възникне проблем в една връзка трябва да се обсъжда, а не да го избягваш и да пишеш по форумите ; )
--------------------------------------------------------
не съм свършвала нито от секс , нито от лизане .Казвала съм му че не ми харесва когато го прави , не случайно му казвам къде ми е по-хубаво , но и това не помага , а го виждам ,че го прави с голямо желание ... Просто усещам съвсем ама съвсем малко приятно чувство , някво сладко такова , но в никакъв случай не мога да стигна до оргазъм и до свършване ... Не знам какво ми е и ми е гадно , отпускам се максимално , не ме е срам или нещо да не ми е комфортно .... освен да отида на генеколог , ако имам нещо да си го знам и да не се тормозя ...![]()
Колко време трае тая орална???
maDamn
аз винаги си му казвам всичко , но относно оралната съм му казвала хиляди пъти , че не ми доставя удоволствие , той все ме пита какво да направи , аз му обеснявам къде ми е по-хубаво , момчето слуша и изпълнява , но това не дава никакви резултати .... може би проблема е в мен
Как може да те е гнус от приятеля ти ? и Защо направо не си му кажеш истината вместо да му казваш че те е гнус?
Като те е гнус, не прави секс и толкова. Вземи опитай с момиче, може пък да ти хареса.![]()
Нея не я е гнус,друг и е проблема. Добре, а ако те стимулира само с пръсти ???
maDamn
и после размера имал значение....айде моля ви се![]()
и ти така преживяше ьаьььаьььаьа
не разбирам защо се заяждаш с момчето, комплекси ли, кво?
баба розка няма конплекзи, има бозки
на 12 ли си?
на 112