- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо пропада поколението?
открила си топлата вода
мен пък ме дразнят такива като тебе,които се опитват да изтъкнат,че са повече от другите..
много ми е интересно как ти знаеш тия неща ? а от къде си толкова информирана за сексуалната им култура ?
13-14 години си точно като почваш да мислиш за ''любов като по филмите''
защо да нямаш гадже ?
тия,които правят секс от 13 години не са нито повече от другите,нито постъпват както трябва,ама и тия като теб са същите.. просто на едните бъга им е в това,че си отварят крачетата на такава възраст,а на другите в мозъка
толкова ли комплекси избиваш,че с грешките на другите искаш да покажеш колко ти си повече от тях ?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
я пак ?
като не се мислиш за повече от тях си стой на задника и си гледай своя си живот.. щом мислиш,че тяхното е нередно - ОК,мисли го,но не навирай това мислене в муцуните на всички
не си открила нова вселена,всички мислим,че да започнеш сексуалния си живот на 13-14 годишна възраст не е едно от най удачните неща ама не сме тръгнали да се правим на разбиращи нали ?
не мисли ти за следващите поколения,нали си се родила сега,не си тормози и без това затормозения с чуждия живот мозък
я пак ?
като не се мислиш за повече от тях си стой на задника и си гледай своя си живот.. щом мислиш,че тяхното е нередно - ОК,мисли го,но не навирай това мислене в муцуните на всички
не си открила нова вселена,всички мислим,че да започнеш сексуалния си живот на 13-14 годишна възраст не е едно от най удачните неща ама не сме тръгнали да се правим на разбиращи нали ?
не мисли ти за следващите поколения,нали си се родила сега,не си тормози и без това затормозения с чуждия живот мозък