.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 206

Hybrid View

Banned Мега фен
    открила си топлата вода
    мен пък ме дразнят такива като тебе,които се опитват да изтъкнат,че са повече от другите..
    много ми е интересно как ти знаеш тия неща ? а от къде си толкова информирана за сексуалната им култура ?
    13-14 години си точно като почваш да мислиш за ''любов като по филмите''
    защо да нямаш гадже ?
    тия,които правят секс от 13 години не са нито повече от другите,нито постъпват както трябва,ама и тия като теб са същите.. просто на едните бъга им е в това,че си отварят крачетата на такава възраст,а на другите в мозъка
    толкова ли комплекси избиваш,че с грешките на другите искаш да покажеш колко ти си повече от тях ?

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    открила си топлата вода
    мен пък ме дразнят такива като тебе,които се опитват да изтъкнат,че са повече от другите..
    много ми е интересно как ти знаеш тия неща ? а от къде си толкова информирана за сексуалната им култура ?
    защо да нямаш гадже ?
    тия,които правят секс от 13 години не са нито повече от другите,нито постъпват както трябва,ама и тия като теб са същите.. просто на едните бъга им е в това,че си отварят крачетата на такава възраст,а на другите в мозъка
    толкова ли комплекси избиваш,че с грешките на другите искаш да покажеш колко ти си повече от тях ?
    Не мисля,че съм нещо повече от тях.
    Еми това за хапчетата,момичето ми е съученичка и са го правили без презерватив,и са си мислили,че като не свърши в нея,няма как да забременее,а той е свършил в нея.
    Ако това поколение е така,после следващото какво ще бъде?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Еми това за хапчетата,момичето ми е съученичка и са го правили без презерватив,и са си мислили,че като не свърши в нея,няма как да забременее,а той е свършил в нея.
    я пак ?
    като не се мислиш за повече от тях си стой на задника и си гледай своя си живот.. щом мислиш,че тяхното е нередно - ОК,мисли го,но не навирай това мислене в муцуните на всички
    не си открила нова вселена,всички мислим,че да започнеш сексуалния си живот на 13-14 годишна възраст не е едно от най удачните неща ама не сме тръгнали да се правим на разбиращи нали ?
    не мисли ти за следващите поколения,нали си се родила сега,не си тормози и без това затормозения с чуждия живот мозък

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    я пак ?
    като не се мислиш за повече от тях си стой на задника и си гледай своя си живот.. щом мислиш,че тяхното е нередно - ОК,мисли го,но не навирай това мислене в муцуните на всички
    не си открила нова вселена,всички мислим,че да започнеш сексуалния си живот на 13-14 годишна възраст не е едно от най удачните неща ама не сме тръгнали да се правим на разбиращи нали ?
    не мисли ти за следващите поколения,нали си се родила сега,не си тормози и без това затормозения с чуждия живот мозък

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    защо да нямаш гадже ?
    Абсолютно.
    Живей си живота, кво се занимаваш с 'пропадналите'? едва ли те те закачат, така че не виждам какъв ти е проблема
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си