.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Аз също си представям живота ми в детайли преди всеки мой избор, в различни ситуации. Ако направя така, и така какво ще стане, какви ще са последствията и съответно мога ли да ги понеса. То мисленето не е лошо. Мечтите също... Не виждам какво лошо има в това да видя в някой магазин страхотна дрешка за кучето *например* и да си мисля колко ще ми е сладинко, докато аз си набавя парите. Това дава до известна степен мотивация.

Какво лошо има в това момичето да желае да се омъжи за въпросното момче, да си имат дечица и т.н.? Ти не си ли мислил никога как би искал да се казват децата ти? Не вярвам да не си го правил...

Аз лично много се кефя на хора, който си живеят в собствения си свят и не виждам нищо лошо в това. А ти вместо да оцениш това, което тя ти споделя го разказваш в някакъв си форум... Замисли се кой има нужда от промяна.

п.с. не разбрах кой живее в измислен свят, ти ли тя ли, момче ли си, момиче ли си извинявай (:

deni77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Аз също си представям живота ми в детайли преди всеки мой избор, в различни ситуации. Ако направя така, и така какво ще стане, какви ще са последствията и съответно мога ли да ги понеса. То мисленето не е лошо. Мечтите също... Не виждам какво лошо има в това да видя в някой магазин страхотна дрешка за кучето *например* и да си мисля колко ще ми е сладинко, докато аз си набавя парите. Това дава до известна степен мотивация.

Какво лошо има в това момичето да желае да се омъжи за въпросното момче, да си имат дечица и т.н.? Ти не си ли мислил никога как би искал да се казват децата ти? Не вярвам да не си го правил...

Аз лично много се кефя на хора, който си живеят в собствения си свят и не виждам нищо лошо в това. А ти вместо да оцениш това, което тя ти споделя го разказваш в някакъв си форум... Замисли се кой има нужда от промяна.

п.с. не разбрах кой живее в измислен свят, ти ли тя ли, момче ли си, момиче ли си извинявай (:
    purvo tq givee v izmislen svqt i vtoro az sum momi4e

deni77
    Guest
    iska da byta koli4kata s deteto si (diri si e izbrala kakva) i postoqnno gleda nqkakvi bebe6tki koli4ki i stoki moge bi e obsebena ot detski koli4ki i zatova se sly4va vsi4ko tova kak mislite Blagodarq vi predvaritelno

deni77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението

estestveno 4e otsenqvam fakta 4e go e spodelila samo na men i ot tazi gledna to4ka az re6ih da vi spodelq za da razbera dali tova e 4estosre6htano qvlenie ili e samo tq za6toto se pritesnqvam za neq ii estestveno 4e sum si mislela kolko detsa iskam i kak 6te se kazvat no 4ak v takiva podrobnosti ne sum.No kato se zamislq donqkude e normalno no samo do nqkude.6te e kofti ako posle se razo4erova.Spomenah li 4e e kupila dre6hki za bude6toto si dete i dori my pi6e dnevnik za da znae to 4e i maika my e bila dete i e mislila kato nego.6tqla da my go dade na petnaistiq rogden den ili kogato e gotovo.I dori mi kaza 4e ako sega (na 13 po4ti 14) zabremenee bi rodila deteto i dage mnogo iska da ima dete to4no v tozi moment tuk i sega ot lubimoto mom4e estestveno no dori i da zabremenee ot dryg-ne lubimiq pak 6te rodi deteto i 6te go obi4a pove4e ot sebe si.EST 4e 6te si obi4a deteto no spored vas normalno li e.PItam za6toto sum zagrigena.Blagodarq predvaritelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си