Идиоти са.
Държат се като идиоти.
Не знам.
Първоначално написано от papugai Жените само са чували, че има такава дума, но не и знаят значението. И естествено, идиота трябва да се обади.
Първоначално написано от ilovedeath И естествено, идиота трябва да се обади. И естествено комплексираната пача трябва да му отвърне .
Първоначално написано от klimatronik И естествено комплексираната пача трябва да му отвърне . Не бъди груб бе образ.
Първоначално написано от ReguL Не бъди груб бе образ. Така е възпитан.
Първоначално написано от klimatronik И естествено комплексираната пача трябва да му отвърне . В грешка си, защото изобщо не съм комплексирана пача.
Първоначално написано от ilovedeath В грешка си, защото изобщо не съм комплексирана пача. Принцесо , щи направя беля кон на шиш кебап :Д
Първоначално написано от klimatronik Принцесо , щи направя беля кон на шиш кебап :Д Удряй го с чука, докато мърда.
Първоначално написано от Баща Ти Удряй го с чука, докато мърда. Отново заради жена ще го отнесе невинно създание :Д
Първоначално написано от ilovedeath И естествено, идиота трябва да се обади. Прави любов, а не война, по възможност с мен.
Първоначално написано от papugai Прави любов, а не война, по възможност с мен. Имам си с кой. Трай.
Първоначално написано от ilovedeath Имам си с кой. Трай. И аз имам, но съм готов да ти помогна.
Първоначално написано от papugai И аз имам, но съм готов да ти помогна. Дупката в стената ще ти е от полза.
Първоначално написано от ilovedeath Дупката в стената ще ти е от полза. Викни си майстор, няма аз да идвам да ти оправям стените, мога само да ти ремонтирам тръбите.
Първоначално написано от papugai Викни си майстор, няма аз да идвам да ти оправям стените, мога само да ти ремонтирам тръбите. Как пък не. Аххахаха.
Правила