.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Бански :)

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Отиват си. Даже ме кефи много.
    + 1
    Горницата и долницата на моят също не са комплект.
    Панделките и на мен ми изглеждат еднакви, може да греша ;д но със сигурност изглежда добре.

Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    + 1
    Горницата и долницата на моят също не са комплект.
    Панделките и на мен ми изглеждат еднакви, може да греша ;д но със сигурност изглежда добре.
    Панделките са еднакви да, защото са от горницата на шарения бански Благодаря ти!

Първо отворих снимките, после видях, какво си написала и изобщо не забелязах, че не са комплект, т.е не ме подразни, няма от какво да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от bebkata09 Виж мнението
    Първо отворих снимките, после видях, какво си написала и изобщо не забелязах, че не са комплект, т.е не ме подразни, няма от какво да се притесняваш.
    Благодаря ти !

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Отиват си , пък и да не са комплект голяма работа. Аз си нося от миналото лято напълно различни горнище и долнище като модел и цветове , и си е супер. Какво ти пука чак толкова

Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    Отиват си , пък и да не са комплект голяма работа. Аз си нося от миналото лято напълно различни горнище и долнище като модел и цветове , и си е супер. Какво ти пука чак толкова
    Явно излишно съм си помислила, че може би не си отиват! Лято е и нека бъде шарено Благодаря

Супер фен Аватара на j_adore2
    На мен ми харесва как стои, не си личи, че са от различни модели, пък и да си личи - какво значение има. На мен даже вече не ми харесва горнището и долнището да са в един цвят.
    За тази година съм си взела 3 долнища и 3 горнища - в различни,свежи цветове и се съчетават супер.
    Например зеленото горнище с прасковено долнище (на живо цветовете са по - изкрящи): http://www.tally-weijl.net/p/swimwea...tegoryId=21571
    http://www.tally-weijl.net/p/swimwea...tegoryId=21571
    Лятото е времето са експерименти с цветове
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И на мен ми харесват.

все едно някой ще гледа банския

Страхотен бански. :P

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от AnakinSkywalker Виж мнението
    все едно някой ще гледа банския
    Ти пък.

Супер фен Аватара на Runaway11
    и мойте не са в комплект...и твойто е супер м/у другото въобще не си личи че са различни..с панделките си го измислила много умно

Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    На мен ми харесва как стои, не си личи, че са от различни модели, пък и да си личи - какво значение има. На мен даже вече не ми харесва горнището и долнището да са в един цвят.
    За тази година съм си взела 3 долнища и 3 горнища - в различни,свежи цветове и се съчетават супер.
    Например зеленото горнище с прасковено долнище (на живо цветовете са по - изкрящи): http://www.tally-weijl.net/p/swimwea...tegoryId=21571
    http://www.tally-weijl.net/p/swimwea...tegoryId=21571
    Лятото е времето са експерименти с цветове
    Да наистина, два свежи цвята, и нещото което съвпада са тези лентички , които ги има и на долното и на горното Много готино Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    и мойте не са в комплект...и твойто е супер м/у другото въобще не си личи че са различни..с панделките си го измислила много умно
    Благодаря ти за мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си