.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 313
    Лелее, не мога да се накарам да ги чета тия митологии

Радвайте се,че само книгите ще ви мъчат ..
    Ние имам 60 стр сборник да решаваме по математика.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    И ние също. Ама нашите книги за сметка на това са по-малко. Да не сме в една и съща гимназия?

Между другото от доста време не съм писала в тази тема (тоест предишната) и мисля да се включа отново.
    Последно редактирано от TheBeatles : 07-13-2013 на 07:57
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Имам книги и на френски, ако се броят За тях имам желание, но за една прочетена страница изписвам по една страница в речника -.- И така, с четенето съм доникъде.

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    И ние също. Ама нашите книги за сметка на това са по-малко. Да не сме в една и съща гимназия?
    От НПМГ съм,ти?
    Аз така и не взех списъка за книгите от госпожата ми.Тя го даде в последният й час с нас,ама мен ме нямаше,защото тогава ми беше кино прожекцията за "Университет за таласъми." :Д

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Имам книги и на френски, ако се броят За тях имам желание, но за една прочетена страница изписвам по една страница в речника -.- И така, с четенето съм доникъде.
    Коя имаш да четеш? Аз имам да чета "Danse de la nuit" и "Le Petit Prince".
    Попринцип не трябва да изписваш по една страница в речника, защото книгите трябва да бъдат адаптирани с твоите знания (да ти отговарят на нивото), иначе няма смисъл от тях.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 07-14-2013 на 06:33

Град
    София
    От НПМГ съм,ти?
    Аз така и не взех списъка за книгите от госпожата ми.Тя го даде в последният й час с нас,ама мен ме нямаше,защото тогава ми беше кино прожекцията за "Университет за таласъми." :Д
    Ха, и аз съм от НПМГ! Не вярвах, че мога да срещна някого от моята гимназия тук.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Ха, и аз съм от НПМГ! Не вярвах, че мога да срещна някого от моята гимназия тук.
    Искрено се радвам,че г-ца Гичева не тормози само нашият клас с тонове домашно,хаха
    Мислиш ли да го пишеш домашното? И също кой профил си?

Град
    София
    Искрено се радвам,че г-ца Гичева не тормози само нашият клас с тонове домашно,хаха
    Мислиш ли да го пишеш домашното? И също кой профил си?
    Писах ти на ЛС.
    Момиче съм!

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Коя имаш да четеш? Аз имам да чета "Danse de la nuit" и "Le Petit Prince".
    Попринцип не трябва да изписваш по една страница в речника, защото книгите трябва да бъдат адаптирани с твоите знания (да ти отговарят на нивото), иначе няма смисъл от тях.
    Амии, те не са такива. А и се опитвам да чета, без да превеждам всичко и общо взето превеждам, само ако хич не разбирам смисъла на изречението. Г-жата даде на мен и още едно момиче книги, които по принцип са от едно състезание. Не са задължителни и не са адаптирани. Иначе, на мен ми е дала "La vie, en gros", "Terrain minés", "Tout doit disparaître", "Frères de sang" и "Le manteau d'images". Вчера най-сетне почнах La vie, en gros и е интересна.

Да ви се оплача, днес бях при бабите ми и там имат котки, а аз съм алергична към козина и вмомента носа ми тече и очите ми са като понички

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Амии, те не са такива. А и се опитвам да чета, без да превеждам всичко и общо взето превеждам, само ако хич не разбирам смисъла на изречението. Г-жата даде на мен и още едно момиче книги, които по принцип са от едно състезание. Не са задължителни и не са адаптирани. Иначе, на мен ми е дала "La vie, en gros", "Terrain minés", "Tout doit disparaître", "Frères de sang" и "Le manteau d'images". Вчера най-сетне почнах La vie, en gros и е интересна.

Да ви се оплача, днес бях при бабите ми и там имат котки, а аз съм алергична към козина и вмомента носа ми тече и очите ми са като понички
    Ъм, точно "La vie, en gros" е малко трудна книга, смисъл аз трябваше да прочета едно extrait от нея и ми беше доста трудно Коледната ваканция, сега надявам се ако тръгна да я чета да ми върви по-добре, от преди, ахахаха. Като се има предвид, че имате по-малко часове от нас, не ти завиждам. Успех все пак!
    Btw 9 клас пак ли ще работите по учебниците на Rallye?

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ъм, точно "La vie, en gros" е малко трудна книга, смисъл аз трябваше да прочета едно extrait от нея и ми беше доста трудно Коледната ваканция, сега надявам се ако тръгна да я чета да ми върви по-добре, от преди, ахахаха. Като се има предвид, че имате по-малко часове от нас, не ти завиждам. Успех все пак!
    Btw 9 клас пак ли ще работите по учебниците на Rallye?
    Да, обаче по 3тия учебник за 8ми клас, защото не можахме да го вземем, а догодина имаме само по 2 часа френски език.

Гледам всеки си хванал по едно другарче - кой от език, кой от друго
    Аз като една обикновена простосмъртна нямам нито книги на чужд език да чета, нито задачи да решавам и да ви кажа ми е много хубаво. Не че и аз нямам един билюк книги на английски, дето ме чакат, ама нямам краен срок за тях и няма кой да ме надзирава, така че май ще си останат недочетени, че някои ще останат и неотворени.
    Утре заминавам на море. Не обичам море -.- Нооо после ще ходя на опера, което е хубаво. Много хубаво даже. От кога се бях меракландисала...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ооо, я и аз да се включа :Д
    За който не помни, аз съм с английски език в езикова, втори немски, но него - от догодина.
    И аз съм от клуба на завършилите с 6.00. Имаше опастност да ме прецакат по български и музика (ндааа, не пеем, а учим някаква тъпа история, дето нищо не знам).
    За справка за книгите - адски ме мързи да чета, няма да чета. Тази година гола вода по български - не знам какво сме учили, направо ме е срам. Учителят ни беше ужасен, нищо не изискваше от нас, часовете му бяха време за релакс или време за писане на домашна по английски, но от догодина се заемам сериозно, надявам се, че матура ще се кара... В момента съм до половината на една на английски - Life of Pi. Чета я по задължение, ще ми трябва за WSC, че ще представям училището си догодина в Прага. Мислех да си дочета или Oliver Twist (аадски трудна, но разбираемо), или 50 shades of grey, но зависи как си разпределя времето. Междувременно се занимавам и с нещо като курсове, уж подготовка за ielts.
    А съм адски доволна от класа си. Нормално, има ги тъпите хора, а аз съм си ужасна по принцип - не мога да си трая и това, което имам, си го казвам - те са откровено тъпи и задръстени, а аз, като имащ се за интелигентен човек, не искам да общувам с тях Но пък затова си намерих страхотни приятелки - 3 на брой, но не ги давам за нищо на света. За жалост и 4те сме от различни градове и лятото няма да ни бъде много споделено, както се очерта вече, но пък така на есен ще сме си взели почивка и почваме отново с пълна сила...
    https://www.youtube.com/watch?v=oVcG9lpZV24 - винаги обичам да си пускам музика в рандом постовете, в предишната тема май доста пусках също, макар че предполагам малко хора слушат моята музика, whatever... Не мога да живея без нея

иии много важен въпрос :Д - tumblr anyone????
    Последно редактирано от FuckingFreak : 07-15-2013 на 07:15

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=oVcG9lpZV24 - винаги обичам да си пускам музика в рандом постовете, в предишната тема май доста пусках също, макар че предполагам малко хора слушат моята музика, whatever... Не мога да живея без нея
    AAAAAAAAAA, majestic-a са много chill-ващи песни. Отдавна не ги бях слушаааал, благодаря ти, ахахах.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    иии много важен въпрос :Д - tumblr anyone????
    Memememe ще ти го дам на ЛС.

FuckingFreak, и аз имам tumblr, писах ти на лично.

Аз вместо да чета книгите за догодина, почнах авторите от тази Чета "Хайка за вълци" на Ивайло Петров, повече от очарована съм. Сега съм в Балчик на море. И като изключим това общо взето нищо не става. Искам да си се прибера вкъщи, че да тръгна пак на рисуване и да си оцветя вълците (рисувам една глутница от девет вълка, много си ги харесвам, даже някои си ги кръстих). Не знам какво ми стана, нещо съм се вманиачила по тези вълци. А, и пиша едно нещо с моя приятелка от Варна, ама сме още в началото и не сме съвсем наясно какво ще става. Забелязала съм, че всяко лято ме удря музата и се разписвам. Засега съм се съсредоточила в това, което пишем двете, но си имам и самостоятелна творба, от която не знам какво ще излезе, и така като я гледам май ще остане недовършена, защото почна да ми минава мерака да я пиша. Може би ще си измисля нещо друго, макар и да не обичам да оставям недовършени неща.

Между другото, има огромна вероятност да сменят господина по български само на "в" клас, което е много нелогично, при положение, че нашият клас сме се оплаквали два пъти от него, а на "б" клас учениците са ходили с родителите си в дирекцията, понеже господинът се е сбил с двама от тях. Доколкото разбрах, от този господин имало оплаквания всяка година, но още не са го уволнили. Не знам, започвам да се съмнявам много сериозно в компетентността на директорката.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 07-18-2013 на 21:36

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И двата блога последвах дето ми пратихте на лично
    Хубаво е, че се занимаваш с нещо (писане) и то ти доставя удоволствие. Мен ме е налегнал мързел, типичен за лятото, и не правя абсолютно нищо, даже се чувствам малко гузна от този факт, но се преодолява

О, мързелът мен цяла година ме е налегнал. Толкова много неща исках да правя през годината, все си измислях извинения и ги отлагах за лятото, пък от както дойде лятото, пръст не съм мръднала

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Аз tumblr нямам, но пък от няколко дена си имам обикновен блог В общи линии е travel blog. В момента си пиша някои от първите неща пък дано ми се получи. След две седмици заминавам на езикова ваканция в Англия и ако някой е бил на такова нещо ще може ли да сподели впечатления от първа ръка

Охх,така се радвам,че не само мен ме мори мързела. :Д
    Разбила съм си съня от това нищо правене.Лягам си в 10 сутринта и ставам в 6 след обяд,цяла нощ будувам и тъпея.Обикновенно излизам навън,ама 3-4 часа игра на карти,люпене на семки и обикаляне по разни полянки не е особенно вълнуващо.
    Единственното полезно и хубаво нещо,което правя е да чета книги (Не тези от списъка за 9 клас - напълно се отказах от тях.Септември ще си взема христоматията и ще прочета само откъзите,който се учат и ми трябват. ). Но за съжеление,дори и да ми е много интересна книгата,не чета повече от 20-30 страници на ден. Просто ако искам да се потопя в книгата и да разбера всичко трябва да се чувствам добре,а от извесно време съм постоянно уморена.
    Пфф..липсва ми училището,съучениците,дори и досадните учители,тъпите домашни и всекидневната ми едночасова борба за оцеляване в автобуса :д

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз септември ще разбера дали ще съм в 9 или ще си остана в 8 клас
    Ся като ви чета и ме хвашта яд защо не учих през годината а сега сам с два поправителни и много нисък успех.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Graffa Виж мнението
    Днес се мъчех с книгите по литература,пълен абсурд,нищо не схващам!

И аз абсолютно нищо не схващам ,тъпа ли съм не знам ама тея книги са ужасно неразбираеми ;/

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз септември ще разбера дали ще съм в 9 или ще си остана в 8 клас
    УСПЕХ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си