- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя с нея?
Здравейте от скоро харесвам едно момиче и тя го знае, поканих я да излезем, но тя нищо не казва, поговорих с приятелката и и тя ми каза, че е била срамежлива. Въпроса ми е дали причината е в мен или просто тя не иска да излезем? Когато стане дума за това или спира да пише или променя темата. Моля дайте ми съвет какво да правя да спра да си пиша с нея и да не и досаждам повече или.... чакам мнения Благодаря![]()
Може би просто се притеснява да те отреже...
maDamn
Колко бързо се предаде.... Да, определено причината е в теб.
Каниш я още веднъж очи в очи и не я оставяш да се измъква без конкретен отговор. Най-вероятно ще ти откаже, но поне няма да се чудиш.
Без интернет, приятелки и прочие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това мислех и да направя, но как да стане тя беше на лагер и тогава разбра за чувствата ми, от тогава както съм посочил по нагоре винаги сменя темата на разговор или праща само някакви емотикони, явно няма да се получи и както 102 каза причината явно е в мен или в това, че тя няма чувство към мен![]()
Срамежлива, срамежлива, ама чак толкова не вярвам.
Може би просто не й се излиза.
Но опитай пак.
Ако резултатът е същия, по - добре не си хаби времето и нервите.
Колкото по-скоро си го извадиш пред нея, толкова по-скоро ще разбереш, дали й харесва?
Като гледам ти самият се колебаеш, сякаш си тръгнал да се отказваш, но имаш нужда някой допълнително да те окуражи, за да го направиш. Аз те съветвам да послушаш хората преди мен, които ти казаха да я питаш наживо. Толкова ли не се виждате след тоя лагер, не излизате ли заедно с общи познати?