.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    По-голяма простотия от това не съм чел. Не можеш просто така да отвориш едно писмо и бам - да се заразиш с каквото и да е. Трябва да отвориш прикачен файл, който завършва на .ехе, трябва да му разрешиш изпълнение (защото UAC му пречи да променя файловете по системата). Ако имаш поне капчица акъл и се чудиш "абе защо ми е на някакво писмо да отварям .ехе файл?!", няма да се заразиш. Няма такава глупост като автоматично инсталиране без знанието на потребителя.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    По-голяма простотия от това не съм чел. Не можеш просто така да отвориш едно писмо и бам - да се заразиш с каквото и да е. Трябва да отвориш прикачен файл, който завършва на .ехе, трябва да му разрешиш изпълнение (защото UAC му пречи да променя файловете по системата). Ако имаш поне капчица акъл и се чудиш "абе защо ми е на някакво писмо да отварям .ехе файл?!", няма да се заразиш. Няма такава глупост като автоматично инсталиране без знанието на потребителя.
    Тази програма е свободна сама да ти изтегля и инсталира въпросния файл. Просто ти заразява браузъра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си