- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докосване по интимните части
Благодаря предварително за отделеното време. Искам да попитам първо: и да споделите след колко време горе-долу си позволявате повече близост и интимности.. Тъй като не искам все още да правя секс с гаджето си се докосваме, но през бикини,дънки..
И второ нормално ли е да ми прави удолоствие като ме пипа, докосване през дънки,бикини. Вие правите ли го, когато се натискате, пипат ли ви?
P.S: Без саркастични,иронични коментари и коментари, които не са по темата, моля. NO HATE! Съжалявам,ако вече има подобна тема, доста търсих, но не открих нищо.
Както ви е приятно.
Ако момичето ме привлича сексуално, не се ограничавам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-яко е, когато зимата си с боди и той бръкне вътре, няма такова чувство просто. Така са ми казвали приятелки.
Използвай клинчета, бодита, прашки, щом искаш по-интимни докосвания, естествено, може и всичко останало, но моите предпочитания са такива.![]()
Е като не искаш да правиш секс недей прави.
Интимности със сегашния ми приятел си позволихме доста рано.Няма точно определено време в което трябва да му дадеш.Просто каквото си се случва, се случва,щом ти харесва той да те пипа и ти да го пипаш и нищо повече си продължавайте докато не минете към нещо повече.Всичко си идва с времето.А пък относно другото, да нормално е да ти харесва и да правим го това всички, при нас двамата обаче е главно преди секс което е доста често. ;дд
Няма нищо странно в това да ти харесва-даже напротив.
Колкото до нас...Аз и приятелт ми почнахме със секса към 3-я месец, иначе и ние така като вас-още на 3-4та седмица почнахме със здравото натискане и обарване.![]()
Благодаря ви,много. Повечето коментари ми бяха полезни. И да и ние горе-долу ходим от толкова 1-месец някъде и сега почнахме,затова и питах. Благодаря отново на включилите се.
Лошо щеше да е. ако не ти беше хубаво. Tогава трябваше да мислим у кой е проблема. Давайте смело, докото пусне бело![]()
НЕ МУ ДАВАЙ ДА ТЕ ПИПА, ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ!
ЦЕЛУВАЙТЕ СЕ С ПРЕЗЕРВАТИВ!
Искам само да изкажа личните си възхищения към интелигентността, с която е написано заглавието.![]()