.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Unhappy Косъмчета по корема

Здравейте, така първо да кажа, че съм момиче на 14 години и забелязах, че преди около 2-3 месеца, че да не е и повече ми се появиха едни косъмчета около пъпа и под него една тънка лента косъмчета, които не се забелязват особенно, но като съм на плаж и като ги погледа се виждат и супер много се дразня. Та въпроса ми е с какво мога да ги махна? Мислех с пинсета, но са доста и не знам дали е най-правилния метод. Какво да използвам кола маска ли? Помогнете ми, наистина много се комплексирам от това.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всичко друго ползвай, но без крем депилатоар и самобръсначка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Изгори ги.

Супер фен Аватара на tireheb
    моторна резачка

Искам сериозни отговори.

Кола маска или епилатор , но за предпочитане е колата защото боли само веднъж , докато епилатора за всеки косъм поотделно . Както казаха със самобръсначка не е за предпочитане защото стават по дебели и на 1 косъм никнат 2-3 .

Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Както казаха със самобръсначка не е за предпочитане защото стават по дебели и на 1 косъм никнат 2-3 .
    И как от един корен ще поникнат 2-3?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    И как от един корен ще поникнат 2-3?
    случвало ми се е , затова споделям мнение да не се ползва самобръсначката , но всеки си решава все пак

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Вземи ги на контра с бръснача.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от miminka992 Виж мнението
    Здравейте, така първо да кажа, че съм момиче на 14 години и забелязах, че преди около 2-3 месеца, че да не е и повече ми се появиха едни косъмчета около пъпа и под него една тънка лента косъмчета, които не се забелязват особенно, но като съм на плаж и като ги погледа се виждат и супер много се дразня. Та въпроса ми е с какво мога да ги махна? Мислех с пинсета, но са доста и не знам дали е най-правилния метод. Какво да използвам кола маска ли? Помогнете ми, наистина много се комплексирам от това.
    аз не търпя болка и действам със самобръсначка... зависи от структура на косъма ,моите растат на 2 седмици...така че при теб може да е на 2-3 дена ,при всеки различно..но най-добре ако имаш време и финансови възможности при козметик за кола маска ,не е толкова скъпо ,но мен ме боли много .. пробвай

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ако са малки и са руси, не е голям проблем (поне за мен). Но все пак може да посетиш някой козметик.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Най - добре ще е да отидеш на фотоепилация. 2-3 процедури ще те оправят и няма да пораснат повече косъмчета доста дълго време.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe Виж мнението
    Най - добре ще е да отидеш на фотоепилация. 2-3 процедури ще те оправят и няма да пораснат повече косъмчета доста дълго време.
    + обаче фотоепилацията си е скъпичка,поне за мен де

Мега фен Аватара на strawberry88
    Кола маска.

Кола маска, епилатор или пинсета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мерси много.

Не е скъпа, за такива малки зони. Ако правиш на цели крака, ръце или интим може да са доста скъпи, но линия на корема, не е голяма зона. Още повече има ваучери за фотоепилация, които варират от 5 до 10 лева за такава процедура. Разбира се, трябва да си провериш мястото, преди да закупиш ваучера.

Фотоепилацията не се препоръчва за под 18, не случайно предполагам ... има странични ефекти понякога.
    Най-добре е с кола маска.

Няма такова нещо. Дерматоложката ми потвърди, че широко разпространените: " фотоепилация на интим и околните зони не се препоръчва за нераждали и за под 18 годишни" съвети са митове и единствените, които трябва да избягват фотоепилация са бременни и кърмещи. Няма да споря сега кое е по - добре, кола маска или фотоепилация, след като и двете може да се поразровите в интернет и да видите какъв е крайния резултат и от двете процедури, особено в такива зони като корем.

Цитирай Първоначално написано от lidilidi Виж мнението
    Фотоепилацията не се препоръчва за под 18, не случайно предполагам ... има странични ефекти понякога.
    Сигурно има сериозна разлика, ако си на 18 без 1 ден и на 18 и 1 ден, нали?

Оле край! Аз като имам и по корема и по ръцете, какво да кажа.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Кола маска.

Аз ти препоръчвам КОЛА МАСКА В никакъв случай недей със самобръсначка- после ще изникнат дебели и черни косъмчета Това е лично мое мнение ти сама прецени!Приятен ден на всички

Супер фен Аватара на NissaN
    Моя корем и той е доста космат,както и краката и ръцете.Чепа и под мешниците си ги бръсна

Най-добре с пинсета.Недей да правиш грешка със самобръсначката,после ще вземат да никнат дебели и по много повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си