- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- какво ще се случи ако дълго време не сме правили секс?
Бухте ли ми казали какво би се случило ако дълго време не правим секс и не се самозадоволяваме?
Няма как да не се задоволяваш дълго ..., а за секса ... ами не знам .. най- вероятно нищо, ноо би ми било интересно да зная :дд
Ставаш девствен отново, мозъка ти изтича през ушите ...
Почваш да пишеш във форума много често.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако си момиче - повишаваш риска от хващане на зодия, на простатата.
n00bs
Девствената ципа ще зарасне ако е била някаква супер разтеглива и при първия контакт не е била разкъсана а само леко разтегната (ест и господина трябва да не е бил от най-надарените) в противен случай - пълни глупости.
Колкото до т`ва к`во ще ти се случи, ако си момиче почти нищо, може да ти влияе на настроението ама физически няма к`во да ти стане. Ако си момче ще почнат да те болят ташаците и накрая щеш не щеш ще го излъскаш.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Добре де, има жени, които са бременни и ги водят рискова бременност и не им дават да правят секс докато не родят... да не би пак да им се появява девствена ципа?
Нищо ...сърби я мега яко,докато не намери кой да я начеше...
И не,девствените ципи не се възстановяват...
god.
maDamn
- - - - -
моля посетете www.iskampak.com