- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Всъщност, нямам представа за качествен човек, само наченки на такава. Не изпитвам нужда да дефинирам нещо такова.
Страня от интриги и липсата на интерес към знание, толкова мога да кажа категорично.
Понеже ги преписах на стереотипа, които коментираме, дадох за пример момичето, че ми опроверга предварителната нагласа за нея. И тези качества ги ценя в нея, които в друг случай може да не са решаващи, просто в този бяха непредполагани.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Малко извън темата, как добавяте цитат на някой?
Кое всъщност определя човека като "качествен" и "некачествен"? Мисля, че няма техническа спесификация за това, за да чекваме после дали отговаря на изискванията.
Има едно вътрешно усещане, което слага етикета "качествен" на човека отсреща - и това усещане се нарича желание за общуване.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Горе долу и ние тук стигнахме до този извод. Сега си "мерим" усещанията![]()
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 11:07
Там долу.. "Отговори с цитат", не мога да повярвам, че аз ти го казвам, дето хич не съм наясно.
Лейди Ди, съгласен съм с теб, едва ли някой ще оспори това, което казваш. Ценност е всяко нещо, което ти е ценно. Това е работната дефиниция. Съответно може за някой друг да не е ценно и така се получава този разрив, който обсъждаме тук. Моята задна мисъл беше да си сверим ценностите, защото съм уплашен от това, което наблюдавам, а именно че моите ценности не се споделят особено много от младите дами, които за добро или лошо са моя романтична и сексуална цел по воля Божия.![]()
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 11:17
@procter, признавам си, че не съм чела цялата тема, само последните 2 страници. Разрив винаги има, проблемът е, че го смятате за проблем. В смисъл, това е модата, такъв е mainstream-a (така ли го наричате). На който не му изнася, просто не се движи по него. Хора с ценности като вашите под път и над път и ако не ги срещате, тогава следва да помислите дали обкръжението ви е правилно
![]()
Да, така е. Аз лично го намирам за проблем, защото не виждам обкръжение, което да споделя тези ценности и съм малко самотен и обезверен. Исках да подпитам има ли такива, за това публикувах темата. Просто за успокоение.![]()
@procter, прочетох първата страница и не намирам къде и какви са твоите ценности.. на коя страница си писал за тях ?
@102, не съм писал за тях, наблюдателен си.Но като съм написал какво не одобрявам, може би се предполага какво ценя. Или не? Аз не исках да заставам във фокуса на разговора с моите проблеми. Исках да видя дали и другите ги дразни това, което и мен и всъщност дали само аз съм извън синхрон.
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 11:37
Синхрона не си ли го определяме ние ? Никак даже не си извън синхрон, даже напротив.... ако питаш мен, ама ти не ме питаш.. така че аз ще те питам... Бил ли си някога с курва ?
Оказа се, че да. Е, не в класическия смисъл на думата, но курва не е само състояние на вагината. То е и състояние на ума. А и аз те питам, теб и всеки един, което желае да пише на тази тема. А синхронът не си го определяме ние. Ние - хората, сме част от една добре смазана машина. Всеки един е от значение за другия и обратното.
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 11:46
И кво се оказа, че си претърпял любовно разочарование от курва (която не е курва, В КЛАСИЧЕСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА) и сега дай да оплюем сички курви и да им търсим кусури ? Много точно го каза.. всъщност не те разбрах, но ми се стори точно, че един вид всеки разбира думата "курва" по различен начин.... Еми сори, ама не виждам в коментарите ти на първите две страници нищо друго.. за мирогледи, ценности и подобни.. само курви и оплаквания. Продължавам да чета, може пък да си се развихрил в следващите....
Лейди Ди, аз това и правя, само че се натъквам на нови и нови доказателства за моите неприятни предположения. Точно за това реших и да пиша на по-голяма трибуна, където всеки е анонимен и може да си каже каквото му е насърце.
Като прочетеш всичко, ще се радвам да пишеш какво мислиш.Остави я моята курва на страна. Аз ежедневно виждам още и още, чак съм се хванал за главата. Не е от една за правя заключения за всички. Тези заключения са на база широка представителна извадка от хората, с които контактувам, слушам, гледам, чета и т.н. и всичко накланя в една посока. Мен за следващата ме е страх, старата - майната й.
Нали знаеш, че всичко е пропорционално? Ще има к*рви, докато има кой да им играе по свирката... Нещата са взаимно свързани и е много неприятно да се четат непрекъснато теми за това как жените са с развален морал, а мъжете са едва ли не светци, които търсят безгрешната.