3та сватба - искам и на вашата много сладко да има... да съм важен гост не претендирам
Първоначално написано от FuCKkK13 3та сватба - искам и на вашата много сладко да има... да съм важен гост не претендирам Сега е време да действаш фъки, нали ми обеща нещо хахах
Първоначално написано от klimatronik Сега е време да действаш фъки, нали ми обеща нещо хахах какво съм обещала бе ? аз на тебе нищо не съм ти обещавала аз искам да съм на всички форумни сватби и да има много сладко от сега ви предупреждавам !
Първоначално написано от FuCKkK13 какво съм обещала бе ? аз на тебе нищо не съм ти обещавала аз искам да съм на всички форумни сватби и да има много сладко от сега ви предупреждавам ! Обеща ми да кажеш на бъдещата ми жена за моите набези и зарибяване с теб .. толкоз да не искаш да ми направиш... лошо.. :Д хаха
Първоначално написано от klimatronik Обеща ми да кажеш на бъдещата ми жена за моите набези и зарибяване с теб .. толкоз да не искаш да ми направиш... лошо.. :Д хаха аа да ! ще го направя публично
Първоначално написано от FuCKkK13 3та сватба - искам и на вашата много сладко да има... да съм важен гост не претендирам Че кои са другите 2 сватби?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първоначално написано от FuCKkK13 3та сватба - искам и на вашата много сладко да има... да съм важен гост не претендирам Ела и на нашата сватба с Рибочето след 2 дни. Първоначално написано от ge6aaaa3 Точно! Пък и вече се ориентирах какъв ще е подаръкът ти за сватбата. Една чудна сапунерка...
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първоначално написано от muhtesemfan Ела и на нашата сватба с Рибочето след 2 дни. къде това ? а обещанието за много сладко ще си го спазите ли ?
Първоначално написано от FuCKkK13 къде това ? а обещанието за много сладко ще си го спазите ли ? дъа
Правила