- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Е, добре, аз секс от години получавам само от страшно мимолетни връзки.
Неспособен съм да се грижа за себе си напълно, камо ли да се раздавам за някой друг. И не съм си надраснал егоизма/егото толкова, че да имам нужда от жена за постоянно до мен. Но имам нужда от секс. Затова си праскам "курвите" (което не значи, че не подбирам). Няма нищо общо с подвизи или цифри в тефтери.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре, ама като дойдеш на моя да търсиш нещо свястно, ще намериш само дедовия. И да не се изненадаш![]()
Щото всички хора в живота са намирали само дедовия и ние всички сме плод на провалени бракове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имаш ли кво да предложиш, щото нормални момичета/жени - бол. Винаги съм се чудил как не ги намирате.... имам приятелки, които ходят с ебати прошляците, пък като видя ей така видимо средно или направо цяло интелигентни (хаха) младежи да мрънкат, че няма свестни..... не знам. Явно и образът е важен.
Просто съм минал периода, в който ти е интересно просто да чукаш, моето съм си го изчукал, чукайте вие сега, младите. Сега искам повече. Искам да ме обичат, да ме уважават, да съм единствен и неповторим. Да съм значим, а не един вибратор с портфейл. Разбираш ли?
@102, въпроса ти е точно на място. Еми нямам БМВ, ако това питаш. Имам БМХ![]()
Що,бе, ти и тва ли нямаш![]()
Разбира се, знам какво се търси. Нали търсенето определяло предлагането
Съжалявам, че те натъжавам.
Аре стига сега, не всички искат пари, това повече на майтап го написах. На въпроса дали имам какво да предложа - би трябвало, всичко си ми е на мястото. Ама аз даже не стигам до там да предлагам каквото и да било, аз съм отвратен много преди да се стигне до там да предлагам нещо. Тука замяза на телефона на доверието![]()
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 13:40
Лейди, ти кръшкаш ли?
Все си мисля, че жените искат сигурност, опора, любов, здраво чукане, нежно чукане, чукане и деца. Не в тази последователност.
А какво дават? Я да видим Лейдито какво ще отговори. Сигурно не, изглежда добро момиче.
@102 и любов. Именно 2 от най-ценните неща за мен. Нали говорихме за ценностна система.
То като ги няма тях, аз и сам мога да се оправя.
Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 13:48