- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
И що така, Лейди? Какво не му беше наред на момъка? Какво не ти даде?
Ужас, кво провокирах
Са ще излезнат хилядите тихочетящи.
Всъщност, аз изгубих интерес. Тва не е първата тема, че всички жени са курви. Не знам как може човек само такива да види. Аз не виждам само такива. Или виждате грешно, или гледате на грешното място, или аз бъркам и съм блажения вярващ. Но от позицията си нямам какво повече да добавям, тука вече ни се разминават впечатленията.
ПС: Преди да я изядете с парцалите, питайте я сега защо не кръшка. Че нали уж "женската природа" не се мени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нали дискутираме?!
Чачо, а за теб какво значи курва? Я ти разказвай малко. Е сега отиде коня в реката![]()
хах, не че нещо, ама това да изневеряваш е много подло
А вие,бе, сладури? Ще кажете ли нещо по темата?![]()
Подлеци !
По темата.. защо когато даден тип момичета/жени не ти харесват ти ходиш точно по тях....?
Да разбирам, че си ебал много.. ти го каза, не аз.... не си ли се научил да преценяваш жените ?
Дори тези, които описваш.. няма нужда от задълбочени анализи, за да ги видиш що за стока са.
Не мога да повярвам, че не можеш да си намериш свестно момиче... не мога.
Е, не съм ебал МНОГО. Тука като гледам има 17-годишни са ме изяли с парцалите. Аз съм бил с 10-ина момичета, на 26 съм. На другия въпрос - не ходя по тях, те просто са навсякъде! Повярвай, и аз не мога, ама на. Трябва да се вземе предвид също и че социалният ми кръг не е неограничен. Все пак правя каквото мога.
Това пък какво общо има?
Търся помощ и разбиране.. предлагам свестни момичета.. на половин цена.
@Chacho, ща пребия
Обаче отказвам да разказвам какво му е имало на момчето, какво ми е имало на мен и като цяло какво се е случило. Случило се - факт. Не съм го крила. Заинтересованите страни знаеха
Все пак, нали всички моралисти тук твърдите, че честността е в основата на всичко![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така е. Признат грях - половин грях. Между другото това, дето си написала отдолу е много добро.![]()
Е, това не са мой думи, а на Дядо Боже.![]()
Стига,бе,човече. Сипи си една ракия да отхлабиш жилата![]()
Няма да навлизам в подробности, щото не са по темата. Писал съм в една друга. Ще ти кажа само, че за тривиалното предложение, което ми отправяш съм се сетил отдавна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last