- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имитирай предния кофаджия
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
много сте ограничени, не можете да приемете, че светът вече е друг и няма място за консервативни хора, а само за педали. в другите страни хората са много по-отворени за новите неща
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ей леке
Я ми обясни какво значи комунизъм с 2-3 думи? Ама бързо без да четеш в нета. Ако не можеш изчезни моментално там откъдето изпълзя, да не ти зашия два шамара да си знаеш
Не знам кой беше казал, че ако на всеки, който използва дума, която не може да обясни, се удрят по 100 тояги на голо, хората щяха да се разбират по-добре
питам![]()
red grandmas ~
Опъвам нощем палатка до тавана,
макар и от чаршаф,
с мисли, чувства, как да хвана,
да опъна и един жираф.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
:* :* Селувам те
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чукундур комшу
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може и да е малък света, може и да не е... аз просто искам да го обиколя с мотор.
ПС: Мда, климатроника бая ме нацели![]()
завиждам на рабалка
искам да открадна приятелката на климатроник![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
hi every1 im new!!!!!!! holds up spork my name is katy but u can call me t3h PeNgU1N oF d00m!!!!!!!! lol…as u can see im very random!!!! thats why i came here, 2 meet random ppl like me _… im 13 years old (im mature 4 my age tho!!) i like 2 watch invader zim w/ my girlfreind (im bi if u dont like it deal w/it) its our favorite tv show!!! bcuz its SOOOO random!!!! shes random 2 of course but i want 2 meet more random ppl =) like they say the more the merrier!!!! lol…neways i hope 2 make alot of freinds here so give me lots of commentses!!!!
DOOOOOMMMM!!!!!!!!!!!!!!!! <--- me bein random again _^ hehe…toodles!!!!!
love and waffles,
t3h PeNgU1N oF d00m
прави се на умен
Последно редактирано от skornex : 07-20-2013 на 10:52
F$@k suicide silence!