.
Отговор в тема
Страница 10 от 27 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 656
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И ще си позволя един спекулативен коментар, ама ако мацките в обкръжението ви носят пороците, от които ревете, май се бутате много усърдно в социалните кръгове, от които искате да бягате.
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Да, така е. Аз лично го намирам за проблем, защото не виждам обкръжение, което да споделя тези ценности и съм малко самотен и обезверен. Исках да подпитам има ли такива, за това публикувах темата. Просто за успокоение.
    Е, необходимо е да излезеш от това си обкръжение и да си разшириш кръга от познанства.
    well...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Я малко по-различно мнение макар че дори не съм чел темата подробно

Много мразим:
    - прости патки, които ходят по солариуми (съответно почти винаги са черни като мулатки)
    - ходят на високи токчета, надуват се, парадират (въпреки че няма с какво)
    - правят се на оборотни и/или на "интелигентни и образовани", стил "ма аз не съм такава", а всъщност освен да духат за друго не стават, да не говорим, че и тези им умения са под съмнение
    - парцали, които обикалят дискотеките и се влачат пияни с по 10 момчета в 3 през нощта
    - пикли, които всеки ден се топират, къдрят, правят си прически, пръскат се с лак за коса, лакират си ноктите, гримират се с часове, мажат се с гнусен мазен фон дьо тен...
    - носят очила тип "муха"
    - фръцкат се и си въртят гъза докато ходят
    - ходят в мола
    - държат си портмонето/чантата високо вдигнати и демонстративно изпъчени напред
    - надменно държание
    - лигав курвенски смях
    - да харчат пари като подивели и то за боклуци
    - идола да им е курволета лозанова а мъжа мечта - божинов или малката перука
    - да гледат тъпо докато разберат някой виц
    - да се усмихват мазно докато говорят за някоя "приятелка" пред друга такава
    - такива, които в селОто им са ги излъгали, че имат потенциал и са много секси

Такива боклуци не стават за семейство, не стават и за връзка дори, аз поне не бих изтърпял такава, не че ше ми се и наложи, дори не ме привличат такива. Всички да умрат до една, бих ги разстрелял лично но не ми се лежи за парцали. Осъзнавам, че не са виновни само те, те са продукт, продукт на 23 години на абсолютна безморалност, промиване на мозъци и липса на държава. Но ничий мозък не се промива без съгласието на определения индивид. Проблема не е в чалгата, проблема е в подражанието и сляпото копиране между момичетата. И ако някой каже, че живея в 50-те години - красивото момиче може да е и красиво, и привлекателно, и без да е прави гореизброените неща, ако има природно излъчване и поддържа хигиена и най-важното - е скромна

П.П: днешната младеж, майката да й е..ш

Пиян съм на куче така че ако има много грешки се извинявам ;д

Молодец!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Жените, които ние смятаме за свестни, порядъчни, любящи, романтични, загрижени, верни, умни и морални са различни от тези, които ти намираш за такива.
    Не ми се вярва чак толкова да ни се разминават представите. Защо всеки се опитва да бъде неутрален, нали целта на сайта е да споделяме. Споделете вашите представи, щом мислите, че са толкова различни от моите.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 06:47

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    много глупаво мнение

не виждам нищо лошо в токчетата, третото тиренце даже не е много ясно, да се движа в компания от момчета, щото аз повече с момчета се движа и да пия понякога, да се лакирам, гримирам и оправям косата, да се смея лигаво, да харча за козметика и дрехи, другите не ги разбирам

като цяло можеше да кажеш просто КИФЛИ, а не да изреждаш тъпотии
    Чети между редовете, много добре се разбира какво иска да каже авторът. Къде за теб е границата между порядъчното момиче и кифлата?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Ще ме съсипете вече.
    Чак сега ли, душата? Тая тема е адски забавна.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Ще ме съсипете вече.
    А на някои не им пука, след като отдавна са отвъд.

Много са зле не само чалгарките, а и всички други, които се мислят за "дами". Пръдли. Нищо не постигнали в живота... лапнали 2-3 пишки и имат чанта за 1000 лева - браво! Зле са, зле са и пак са зле и винаги ще са зле. Обикновено такива ги тапя и приключваме всякакви връзки, освен ако не извика своя "батко" (пъпчасал 25 годишен олигофрен) да дойде да ме набие, тогава сагата продължава.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    В спора ясно се очертават няколко фронта: единият защитава тезата, че да си курва, кучка или кифла (или поне това, което аз влагам като смисъл е тези думи) е нещо съвсем нормално, съвременно и модерно и дори "забавно", че дразни и му обръщаме внимание като нещо важно; вторият, които защитават тезата, че курвите са кофти, ама всеки си избира как да си живее живота, възползвайки се от глупостта и наивността им; и няколко неразумни опълченци, които искрено и явно се дразнят на гореспоменатите субекти. Те ти, булка, Спасовден.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:14

Град
    Варна
    В спора ясно се очертават няколко фронта: единият защитава тезата, че да си курва, кучка или кифла (или поне това, което аз влагам като смисъл е тези думи) е нещо съвсем нормално, съвременно и модерно и дори "забавно", че дразни и му обръщаме внимание като нещо важно; вторият, които защитават тезата, че курвите са кофти, ама всеки си избира как да си живее живота, възползвайки се от глупостта и наивността им; и няколко неразумни опълченци, които искрено и явно се дразнят на гореспоменатите субекти. Те ти, булка, Спасовден.
    Как ги очерта тия фронтове не знам, като аз друга картинка виждам.
    От едната страна са няколко разочаровани момченца, които още не са срещнали достатъчно хора в живота си и затова се поддават на желанието да лепят етикети наляво и надясно.
    А от другата страна виждам няколко човека, които тактично се опитват да им обяснят, че за да видиш добре света, трябва да си свалиш капаците от очите.

Мега фен Аватара на Chacho
    В последните няколко страници си лъсна комплексарщината в темата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, темите на спора са две, едната е - са ли всички жени (описани най-напред) курви, а другата - и какво, ако са?
    За това виждаш различно.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    В последните няколко страници си лъсна комплексарщината в темата.
    Абе, младеж, не мога да схвана какъв ви е проблема с комплексите на хората, та всяка трета дума е това. Ми влязъл си в сайт за проблеми - едни споделят, други отговарят? По герой ли се чувстваш, като бръкнеш с пръст в раната на хората? Или се изревеш "Еди кой си има проблем (комплекс, както е по-нАучно)" и се правиш на разбирач и психолог. Ей на това аз му викам комплексар!
    Ако не можеш да помогнеш, поне не вреди! Аз ако нямах проблем, едва ли щях да дойда тук да споделям, а някакви хлапета, като теб, да ми се плюнчат, да ми дават акъл и да ме анализират!
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:44

Ти не искаш да си го признаеш, затова няма как да ти се помогне. Ако си искрен със себе си, ще застанеш срещу огледалото и ще си признаеш, че си разочарован, че не получаваш желаното внимание и емоции от момичетата заради някакъв проблем у теб, който криеш дори и от себе си, съдейки по това, че се мъчиш да се убедиш, че всички жени са курви. На нас ни е ясно, че не са и затова спорът стана 10 безсмислени страници и обикаляне по периферията. Истината е, че като си повтаряш, че жените не са способни да ти дават любов и уважение, просто целиш да се успокоиш.

А темата си я създал, за да можем да ти потвърдим илюзията, в която самият ти си разколебан, щото явно ти убягва спокойствието.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чичо ти Фройд би се гордял с теб! А ти нищо не си разбрал от това, което съм написал. Явно страстта ти да казваш на хората, които имат нужда от разбиране, какви са комплексари, е по-силна от способността ти да вникваш в проблемите им. Предполагам, че така твоето его си създава илюзията за значимост и компетентност. Всички можем да бъдем психоаналитици, не се ласкай.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 07:57

Все ми е тая, аз интерес тук повече нямам.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не искам да те гоня, само спрете с тия умозаключения кой какви комплекси имал. Ми той ако нямаше, щеше ли да е тук? Който няма проблеми, той си свирка и си живее живота, а не търси помощ от непознати. Проявете малко повече разбиране. Не става дума за мен, в болшинството от теми само това чета. Не го приемай лично.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    И твоят страх от обвързване вероятно се корени в подсъзнателен страх да не бъдеш изоставен и се превръща в комплекс, който те кара да си лягаш с някакви девойки за по една вечер, като бягаш преди те да избягат от теб и да се почувстваш отхвърлен. Е, как е, приятелю? По-добре ли се чувстваш? Ето, че и на теб ти намерихме комплекс. Ако трябва да перефразирам нашия Господ, нека този от нас без комплекси хвърли камъка пръв.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:14

Само че аз нямам проблем да чуя тея думи. И когато имам проблем, търся съвет, съм искрен за чувствата си, защото търся решение.

От друга страна, като се опитвам да ви изровя комплексите, всъщност се опитвам да ви изровя въпроса в темата, понеже вие не просто не си правите труда да го зададете ясно, вие обикновено се опитвате да го прикриете всячески, именно заради този комплекс.

Сякаш да питам дали се одобрява случая в Катуница, за да оправдая побоя ми над циганин.

Цялата тая лъжливост не ме кефи, непродуктивна ми е, затова, както казах преди малко, губя интерес.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз също съм искрен за чувствата си. Неведнъж казах, че съм самотен, че съм обезверен. Че ме е страх, за това че повечето момичета, които познавам изневеряват на приятелите или съпрузите си. Ти поне ме четеш от самото начало. Не ме обвинявай, че шикалкавя!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз познавам себе си много добре. Знам що за човек съм и нямам проблем с това. Също така знам обаче, че на повечето момичета с големи очила ще им се сторя скучен, защото не ходя по барове и дискотеки, не ходя на Какао Бийч. Ходя на къмпинг, на палатки, ходя на театър. Страх ме е, че може да не намеря сродна душа. Как точно съм проявил лъжовност, Чачо? Аз не лъжа и не изневерявам. Не се чукам за една нощ, държа на думата си и се стремя да уважавам хората, с които съм. Без тези, на които освен да им тряснеш един зад врата, друго не заслужават А ти само се опитваш да ми навреш в носа колко съм зле. Не постъпваш почтено!
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:40

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Violenza, на колко годинки си?
    Всъщност наистина има такива жени, и то не са малко. Само че тези интереси са антагонистични. Или си кифла или не си. Е, може от време на време да се правиш, че не си, за разнообразие и да си "прекараш страхотно". Но в следващия момент пак си старата шаврантия. Кифлите не ме тревожат, те са ми ясни. Проблемът е в онези, дето на външен вид не се кифлеят, но душата им е пълна с мармалад и току ти го наврат с ташаците. LadyDi ми изглежда точно така, без дори да съм я виждал, например, интуиция го наречи. Но можеш и да прочетеш 1-2 странички назад.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 08:57

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Е, щом е 2х, добре. Мойте най-големи дертове, а и на всеки човек сигурно, са идвали все от там, където най-малко съм ги очаквал. Гледаш я мадама като слънце. Чаровна, мила, скромна, добронамерена, учтива, усмихната и изведнъж хоп - айде да почерпиш, баджанак. А кифлата си я знаеш - или Ебеш и фургаш, или като мен си стоиш на разстояние.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 09:12

Град
    Варна
    Проблемът е в онези, дето на външен вид не се кифлеят, но душата им е пълна с мармалад и току ти го наврат с ташаците. LadyDi ми изглежда точно така, без дори да съм я виждал, например, интуиция го наречи.
    Да ти кажа, не кифлите ти го навират с ташаците, а онези жени, които намират теб самия за кифла
    А пък и... едно е да си бухнал... друго е да си с мармалад, нали?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Въпрос на вкус.

Град
    Варна
    Така си е