- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Вече стана грозно...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е... a girl's gotta do what a girl's gotta do
Моля те, не прави опити да ме обидиш. Моите кифленски години минаха отдавна, а дори и тогава, пак не вярвам да би могъл да ме засегнеш. Интересното в случая е на базата на какво ме определи като кифла по душа. Не казвам, че не е вярно, а просто, че ти не би могъл да знаеш, дори да имаш интуиция.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Извинявай, както и да е. Не искам да става личен спор.
На колко години си, Лейди?
На достатъчно, за да знам как хората се променят.
Някои се променят, други - не. Именно за вторите говорим. Ако на 17 е нормално да си кифла, как е на 27? На мен те са ми интересни.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 09:40
Съжалявам, че не съм те разбрал тогава. А възможно ли е да не се изказваш коректно?
Нещо ми писна да се джафкаме и викам да прекратя пререканията. Дето вика Чачов "Всеки да се оправя". Бон шанс на всички.
procter, братле, като искаш истинска помощ, бягай при психолог/да се разграничава от психиатър/. Тук сме основно да си лафим и да се забавляваме, другото е между другото.Обясни ти се, не са всички такива. Както и ние момчетата не сме всички мъжки курви, схващаш? Просто в момента пропагандата, че това е модерно в комбинация с липсата на семейството в живота на детето, създава такива кифлички и шматароци, дето да ходят по тях. Не че всички са такива, но тези ти се набиват на очи с розовото потниче, тесните дънки и крещящ грим...
Мерси, Геша и Нормалния! И комуниста ме изкефи. Много се радвам, че има хора, които подкрепят моето мнение. Трудно е да се спори на толкова фронтове, вече се чувствам изтощен.
Мисля, че и сам мога да се оправя, само трябва да намеря свестни хора. Ама толкова много, дето мислех за свестни, излязоха чурук. И се чудя вече какво става в тая държава, само курви ли останаха и шматароци? Или дето викаш, те се набиват на очи, a другите се скатават, за да не станат за смях, щото така не е "модерно".
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 11:47
Аллл, трогателни сте![]()
Авторе, на колко си години?
Има много момичета, които ходят по дискотеки, забавляват се , водят сексуален живот. Същевременно са умни, спортуват , ходят по палатки и тнт. Твоят проблем е,че си търсиш сериозна връзка,защото лесно се привързваш и се нараняваш. Да, в днешно време по-трудно се намират такива момичета.. Аз те съветвам да си правиш бизнеса, да се научиш да живееш сам, пък то другото ще дойде. И другото е,че не знаеш къде да ги търсиш. И да.. не всички са длъжни да се съобразяват с твоите желание и идеализиране.. просто ти трябва да приемеш другите, каквито са.
klimatronik, на 26 съм и знам, че има такива момичета, за които говориш. Ходят по дискотеки с приятелки, забавляват се и после си легнат с някой посерич, щото им се "правило секс" и "тоя е много як", а вкъщи горкия им приятел мисли, че всичко е наред и блажено си хърка. Може и на палатка да я заведат... Аз знам за какво говоря.
На 26 си?!
Отказвам да го повярвам...
Съжалявам, че те разочаровам. Ето, че и на стари години човек може да има неволи с жените![]()
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:17