.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Бързо отслабване

Имам много голям проблем!!!
    На 14 години съм и съм прекалено дебела....Помогнете ми!!!Как да отслабна?
    Имам паласки, коремче и краката ми са доста дебели...Тежа около 60кг.....
    Искам поне за около 2седмици да сваля 10кг

Голям фен
    Град
    София
    Много сте зле, честно!!!!!
    Queen of the Damned

Голям фен
    О ненене...не мога пове§е...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз пък искам да се превърна в принцеса! ^^
    Няма такова нещо като бързо отслабване. Труд , воля и постоянство , така че вземи си раздвижи дупето и отивай на фитнес , ама не мисли че за някакви си 2 седмици може да свалиш 10 кг мазнина.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Много сте зле, честно!!!!!
    Оф, във всяка една тема за отслабване единственото, което правиш е да сломяваш духа на хората. Ами дай съвет бе!
    Колкото до темата, за 2 седмици не можеш да свалиш 10 килограма. Избягвай мазни храни, спортувай, ако имаш фитнес уред у вас по половин час на ден, ако нямаш, ходиш на фитнес и това е. Но все пак прати снимка, защото познавам УЖАСНО много слаби момичета, които казват, че са дебели и, че имат паласки, а всъщност са си идеални. Късмет.

Благодаря за съветите!!!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Миналата година свалих 13 килограма за месец и половина, но беше с доста ограничения и спорт. Спортът е единствения начин по който можеш да отслабнеш и след това да си запазиш килограмите. Казвам ти го от личен опит, защото съм изпробвала какви ли не диети за бързо отслабване, от които наистина отслабваш, но после за двойно по - кратко време връщаш всичко, че и отгоре. Така че, започни даа спортуваш, яж повечко салати, супи и пий много вода. Такъв хранителен режим няма да ти е особено труден - лято е все пак, а и ще се радваш на резултати доста бързо. )) Успех!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    За трайно и здравословно сваляне - половин килограм седмично можеш да махаш. 10 кила ще ги свалиш за 5 месеца с режим и спорт, ще качиш и малко мускул за това време и ще си доста стегната.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Да, а аз искам да сваля 10 кила за 10 минути, защо ти е да се мотаеш цели две седмици? Щракваш с пръсти и си готова :Д

Колко си висока ? Защото 60кг може да се добре за ръста ти. Само да не вземеш да пазиш някакви строги диети на 14.... по-добре не сваляй а се запиши на някакъв спорт, все пак имаш да растеж, малко или много ще ти се разпределят по-равномерно килограмите.
    Последно редактирано от BladeOfMySoul : 07-20-2013 на 10:11

Тялото ти в момента се развива и има нужда от всякакви хранителни вещества. Затова не се ограничавай от всичко, не спазвай строги диети. Храни се здравословно: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B4%D0%B5%D0%BD и прави упражнения за цялото тяло, не само за проблемните области: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...8F%D0%BB%D0%BE
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си