.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lidilidi Виж мнението
    Стават. Не ми е от любимите, но е интересна. Първата книга беше уникална, четох я с голям интерес, обаче другите две ми бяха много скучни и едвам ги прочетох до края ... дано филмите да са по-добри. Това си е мое мнение де, на повечето хора им харесва цялата поредица
    Подкрепям. Въпреки че много хора казват, че само втората не им е била интересна. Майка ми, например, ги прочете и трите с удоволствие.

DisappointedDreamer, ама в смисъл, не се ли раздвояваш коя да четеш сега?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението

DisappointedDreamer, ама в смисъл, не се ли раздвояваш коя да четеш сега?
    Не, никога :Д Подхващам тази, която ме държи на тръни, дочитам я за 1, макс 2 дни; и почвам следващата.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Някой читател тук ще може ли да ми препоръча книга подобна на Спасителят в ръжта? Тоест книгата да проследява размислите и неволите на някой объркан младеж :д Благодаря предварително
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Някой читател тук ще може ли да ми препоръча книга подобна на Спасителят в ръжта? Тоест книгата да проследява размислите и неволите на някой объркан младеж :д Благодаря предварително
    Norwegian wood на Мураками. Подобна е.

Довърших Играта на Джералд на Кинг. Ами, като история - окей. Малко сюрреалистична ми се видя (като сюжет в началото, все едно аз съм го измислила :Д ); описанията в нея бяха брутални - някои неща не можех да прочета (ще ме разберете, ако сте гледали филма 127 часа :Д, и почнете да я четете). Като език - отново бързо върви, лесна, преобладаващ циничен, черен хумор. Завърши що-годе интересно. И все пак имам въпроси, които бих искала да задам на някой, който е чел книгата и има желание да я обсъжда. Като че ли (отново) някои неща не бяха доисмислени/доизказани/завършени и това ме гложди.

Няколко цитата:

Струваше се и, че само възразстните могат да комбинират емоции по толкова много смахнати начини - ако чувствата бяха храна, чувствата на възрастните щяха да са нещо като пържола с шоколадов сос, картофено пюре с ананас, кейк поръсен с лют пипер вместо с пудра захар.

Джеси си помисли, че да бъдеш възрастен прилича повече на наказание, отколкото награда.

Разликата между това да си добър и това да си велик е в планирането на случайностите.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    The perks of being a wallflower.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си