.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ПОМОЩ!

Unhappy ПОМОЩ!

Здравейте, на 16 години съм и съм момиче.. Постоянно си пиша и общувам с момчета, които след като излезем ми казват, че имат чувства към мен.. но след като това се случи някакси чувствата ми се ''изпаряват'' ... какво да правя?! много ми е трудно, не знам просто какво се случва,, Постоянно намирам недостатъци в момчетата: един ме дразни, друг много ревнува, трети е прекалено лигав, с четвърти няма какво да си кажа .. :/ Ако продължавам така ще бъда сама доживот!!!

Ми на 16 си,още си малка. Така че,има време.

Аз съм същата. Просто губиш интерес, нали?
    Не се притеснявай. Като се появи правилният човек всичко ще си дойде на мястото Казвам го от личен опит.

Може би просто трябва да ги опознаваш повече Отначало във всеки виждаш недостатъци но с времето нещата се оправят

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Еми като ти кажат, че имат чувства и вече не те кефят, щото виждаш, че са мъжки путки.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Лесните момчета са също толкова отблъскващи за момичетата, колкото лесните момичета за момчетата. И аз не обичам някой да ми е толкова навит, че след първа реална среща да изразява чувства - ужасно тъпо е. Също и аз виждам недостатъците прекалено много вече, набиват ми се на очи. Но честно казано не го намирам за нещо лошо това - станала съм много по-критична от преди, защото не ми се занимава с идиоти. Като срещнеш някой и ти трепне нещо когато си с него, то автоматично ще се примириш с някой дребни кусури.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Лесните момчета са също толкова отблъскващи за момичетата, колкото лесните момичета за момчетата. И аз не обичам някой да ми е толкова навит, че след първа реална среща да изразява чувства - ужасно тъпо е. Също и аз виждам недостатъците прекалено много вече, набиват ми се на очи. Но честно казано не го намирам за нещо лошо това - станала съм много по-критична от преди, защото не ми се занимава с идиоти. Като срещнеш някой и ти трепне нещо когато си с него, то автоматично ще се примириш с някой дребни кусури.
    Напълно съм съгласна!Ти си като мен,обичаш игричките-да те сваля,да флиртува,ала-бала,да прави разни неща и да, сещаш се .. а не веднага,излизате на първа среща ''ВЛЮБИХ СЕ В ТЕБ,НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ,КОСАТА ТИ МИРИШЕ НА ЧЕРЕШКИИИИ'' .. ужасно отблъскващо ..

Голям фен Аватара на shusha
    Имай търпение...

Аз съм момче на 18. При мен е горе долу същото, но аз разбрах при мен за какво става така...
    Просто търся перфектното... Да знам перфектно няма, ала бала глупости. Не е вярно! Всеки човек има критерии, според които си търси половинката. За всеки си има идеалният човек, сега е друг въпрос дали ще го намерите или не. Ако при теб е същото, не мисля, че е нещо лошо, а напротив, мисля, че е доста добре, защо все пак знаеш какво търсиш! Та ако е така пожелавам ти да го намериш в най-скоро време.

П. П. Аз все още търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си