- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата.
Интересно ми е едно нещо,колко трябва да обичате момичета даден мъж,че да му позволявате ,да ви обижда и удря и какво толкова ще ви дава ,че да продължавате да бъдете с този човек,защото ми се случи много странна случка преди няколко дни.
Наскоро в съседния вход се нанесоха някакви квартиранти 2 момчета и 2 момичета ,единия ден се запознах с момичетата,защото имам куче ,но е бебенце и й се радваха пихме кафе лафихме си ,не са от София от провинцията някъде Сливен или Смолян не съм сигурен Силистра ли ,нещо такова.Видях и момчетата не повече от 25 годишни са всички.Свестни изглеждаха ,но една вечер се прибирах с един приятел и пред входа една приятелка стоеше сама попитах я какво има,каза че са пуснали много музика ,а в техният вход има много малки деца ,включително и тя има бебенце и приятелят й е отишъл да викне полиция,защото районното е близко.Решихме да изчакаме с нея да не стои сама и както си говорим,започнаха някакви викове,все пак живеем в панелки ,лято е всичко е отворено и всичко се чува,единия младеж крещеше на едното момиче нещо тя му отговори и се чу как той и удари шамар ,започна да я обижда и се чуваха страшни удари ,с моя приятел веднага се качихме горе ,започнахме да звъним по вратата ,да тропаме ,а отвътре се чуваха страшни писъци и удари ,но никой не отвори.Стана 11 и 20 полиция още нямаше ,а горе беше лудница,звъннах отново на полицията ,казаха че уж идват ,след малко пак се чуха крясъци и отново се качихме тропахме вратата е желязна нямаше как да я разбием ,но излезе едното момче видимо доста пиян започна да говори,че той си плаща наема и всичко и не е наша работа какво правят,помолихме го да видим момичетата дали са наред виждаше се кръв по земята и веднага го избутах и влязох ,но се оказа ,че са повече хора и единия ме удари по главата с нещо и ме избута навън и затвориха вратата.Полицията пристигна към 12 и нещо ,те им отвориха и полицията ни каза да си ходим,не разбрах какво се е случило.Преди 1 час пак видях момичетата ,а те са наистина доста красиви ,не знам коя от двете си беше изяла шамарите ,но се смееха и все едно нищо не беше станало поздравиха ме и нищо повече .. Не мога да разбера как може една жена да позволява такова нещо и най-вече какъв мъж трябва да бъдеш ,че да удариш жена ;x
По принцип аз лично няма как да обичам такъв тип. А ако някога някой си го позволи, няма какво да ме спре да си тръгна. Нищо.
А тия двете явно са си свикнали. Жалко, че има и момичета, които го търпят тва.
dgdg
Наистина мисля, че си постъпил много смело. БРАВО! Трябва да има повече момчета като теб![]()
Е, щом на нито едната не ѝ е личало да е бита, а и са били повече хора, напълно вероятно е да са били някой друг, а момичетата да са крещели, защото не са били съгласни с това. Може и момиче в яростта си да е нападнало момче. Иначе, на мен 2 пъти ми се е случвало да живея в съседство с подобни двойки, дори 3, но последните си имат и дете на всичко отгоре и май само си викат, не вярвам да се и удрят.
Това. Напълно е възможно да са се сбили и две момчета. Единствения момент, в който бих позволилаа на някой да ме удари, е когато наистина съм си го заслужила. Приятеля ми ме е удрял един-единствен път и то на лигавщина. И причината беше тъпа - спорихме кой кого обича повече и даже се сбихме. о.о
Винаги съм намирала това за ужасяващо. Момче или мъж, няма значение, някакъв глезльо, (дори и да е пиян, не е оправдание) да тръгне да зашлевява момиче, това е просто отвратително. Дори и да ходим от години, удари ли ме, осъществява ли физически тормоз над мен, зарязвам го и това е.
Не е толкова до обич, отколкото до навик. Свикнали са да с въпросният човек и ги е страх да променят каквото и да било. Може би до някаква степен са и зависими от тези момчета, все пак са ти казали,че плащат наема те.
Също така ниското самочувствие, мислят си, че по-добро от това няма да намерят, не искат и да пробват, надяват се, че нещата ще се променят. Всичко изглежда много по-лесно отстрани, всеки си казва "аз ако бях на тяхно място това нямаше да го търпя", е да де, но не си
Мда.. навик е.
Аз имам една приятелка, която къса и не знам какво ли още прави с гаджето си защото той не се държеше добре с нея и след 1 седмица пак са заедно, въпреки че всеки път ме увещава как няма да бъде с него и всичко е свършило.
Шанс.. просто хората търпят, не знам защо, но го правят.
Аз никога не бих се унижила до такава степен. Ако ме бутне по-силно във яда си или ме удари, то тогава му бия шута независимо колко го харесвам/обичам.
*сън*
Понякога е до обич или навик. Но много често е от страх. Много жени не знаят към кого да се обърнат. Страх ги е от реалността, че се е случило на тях. Страх ги е от себе си, да си признаят, че имат проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И ги е страх, че след него едва ли ще намерят друг, който да ги гледа.
Много рядко търпят от обич. Най-често е комбинацията страх + навик. И си казват: е, той ще ме удари, пък ще му мине, такъв е избухлив, ама нали ме обича и се грижи за семейството. И следващия път пак, и следващия пак.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто твърде много залагат на отношенията си с партньора и са готови на всякакви компромиси само и само, за да останат с него, било то от страх, че няма да намерят друг, било то от страх, че няма как да се справят сами, точно без този човек.
Силно вярват в надеждата, че този човек ще се промени, някои уж търпят заради децата, но това са малоумни оправдания, защото децата са много потърпевши от тези скандали. След първият, вторият подобен инцидент може и да е от обич, но след продължително време физически и психически тормоз, психиката на жената е толкова увредена - насадено й е чувство за малоценност, както и вина, че това се случва заради нея, а от това състояние сама (защото повечето не говорят за проблема си) трудно се излиза. Слабост.
Аз лично за себе си знам, че не бих търпяла подобно отношение и бих направила всичко, което зависи от мен, за да изляза от ситуацията. И съм толкова убедена, защото ми се е случвало да се изправя срещу подобно нещо, но за съжаление, много малко неща зависиха от мен. А човекът, който трябваше да ме подкрепи, не го направи именно от страх. Е, и до ден днешен съжалява.. уж.
Иначе бях гледала някакво клипче - http://www.youtube.com/watch?v=Ertu9_MhFiM - жена илюстрира със снимки всеки ден в продължение на година домашното насилие.
Последно редактирано от Naive : 07-20-2013 на 11:51
Първо-Постъпил си наистина смело и като мъж!
Второ-Винаги съм намирала тези неща за наистина ужасяващи.Един мъж трябва или да е наистина тъп,за да удари една жена или въобще да не е никакъв мъж.Аз лично никога не бих търпяла подобно отношение.Така де,каквото и да е направило момичето,не заслужава подобно отношение.Тази или наистина е мръднала или пък е свикнала това да й се случва.Сигурна съм,че е била наистина грозна картинка.
Абсолютно и все пак не мога да си го обясня,тези момичета не са семейни с тези момчета ,живеят заедно само ,дошли са в София явно да си намерят работа или не знам,тези момичета много рядко ги засичам да излизат ,стоят си само в тях ,те предполагам че имат родители имат семейства ,дошли са от майната си и е гадно няма на кого да се оплачат или кой да ги защити ,да естествено ,че те са си избрали да са така нещата,ама тея се напиват всяка вечер и са мазните разправии ,редовно ги чувам ,когато си разхождам кучето вечер ,то са разни обиди и заплахи.А момчето ,което посяга е някакъв пълен смешник ,странното ми е ,че живее и още едно момче там ,приятел му е с приятелката си ,той защо нищо не прави ,не мога да ги разбера тези неща,нямат деца ,когато се стигне до такива отношения е много жалко .. А до това ,колко смело съм постъпил не много според мен ,защото не е моя работа ,но просто съм възпитан по такъв начин да уважавам жените и все пак те са доста по слаби от нас мъжете,случвало ми се беше още веднъж пред една дискотека някакъв да бие шамари и да рита приятелката си ,тогава си счупих ръката .. така че момичетата са си виновни до някаква степен щом позволяват такова държание.
Авторе има секви хора нз защо се учудваш според мен и от алкохола може да е предизвикан този скандал
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не си избираш семейството,но си избираш приятелите и човека до теб.![]()
Какъв ти е проблемът?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Всичко e от навик или по-скоро някаква зависимост..Моя приятел ми е посягал 2 пъти,докато се караме и повярвайте ми,никога не съм се чувствала по-унижена през целия си живот и си казах това е края.. Е на другия ден вече се бяхме сдобрили.Не съм щастлива с него,не искам да съм с него,но не мога да го оставя,а в същото време нищо не получавам от него.Не казвам,че трябва да имам някаква полза от него,но просто дори не ми показва да държи на мен,ако му кажа късаме ще каже ок и въобще няма да му пука.Аз самата не мога да си обясня той защо е с мен,нито защо аз искам да съм с него,но ако ми каже,че се разделяме плача и се моля..А не се страхувам,че няма да намеря по-добър или че изобщо няма да намеря друг..Преди него въртях момчетата на малкия си пръст,а сега съм като някакъв парцал в ръцете му и знам че няма да си умра сама без него,даже мога да имам много по-добър,но това че дълго съм била с него ме спира да прекратя връзката ни..Понякога си мисля,че не трябва да се разделям с него,само защото всичко преживяно до сега ще е напразно..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И на мен винаги са ми били странни жени, които позволяват да ги бият. Аз лично никога не бих позволила, дори да сме от много време заедно и колкото и да го обичам, ако ме удари на секундата ще го зарежа![]()