- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- machoka
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
И всички се оплакват, че го няма.... смятай ако беше тук... двойно.
Еми той е главният админ май. Нагласил си ги е. Просто няма как и 100 000 да напише.![]()
Има, виж датата на регистрация.. научи колко дни има в една година... измисли си по колко мнения на ден можеш Ти да пуснеш.. (защото не знам, може и да има време между постовете).. купи си учебник по математика за втори клас... приятна събота.
малко ме съмнява да е правил по 3800 мнения средно на ден
тва значи,без да е спирал да е писал мнения щото нали неможеш да пишеш мнение през по-малко от 20 сек,може би броят на мненията му е равен на най-големият възможен за времето от което се е регистрирал
Помня, че преди при първото почистване на кофата доста мнения се преместиха при него... Та сигурно с всяко почистване си присвоява някое и друго мнение, ако не и всички![]()
Мисля, че ако живота на мачока беше риалити, щяхте да сте му най-големите фенове така като гледам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди във форумът денят беше по-дълъг и тогава натрупа мнения, ама със смяната на форума го съкрати на 24 часа, за да не му догонят постовете. То затва толко хора си тръгнаха..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.