.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

цикъл..море..

Здравейте хора. Имам един въпрос. Не бях сигурна дали тук трябва да го напиша, ако темата не е за тук нека се премести
    Въпроса ми е може ли да използвам тампон и да влизам във водата? Очертава се да ходя на море точно когато ми идва ии... голям шит
    Използвали ли сте тампони докато сте на морето? Влизате ли с тях във водата или се придържате към плажа? И има ли вероятност от замърсяване? Също така конеца на тампона като се намокри има ли вероятност да се скъсА?
    Другия вариант е да взимам хапчета ПРИМОЛУТ-НОР и да си го забавя , но пък ми се струва нередно да се тъпча с хапчета.. смисъл може после да си имам някакви проблеми с прекъсвания на менструалния цикъл или други подобни... ползвали ли сте ги и доволни ли сте от тях?
    И последно да се придържам към тампоните или да пия хапчета?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, ползвала sъм. Влизам във водата, но веднага след като изляза го сменям. Хубаво е и ти така да направиш, че да се предпазиш от инфекции, макар че и самото влизане е рисковано. Не, конеца няма да се скъса като се намокри :Д Какви са тия въпроси?

Не взимай хапчета. Тампоните за това са направени. Не съм ползвала въпросните хапчета, но със сигурност ще ти объркат хормоните и следователно цикъла.

Тампони.

А веднага ли го сменяш като излезеш от водата ? Смисъл на плажа на който ходим ние няма заведения на близо или тоалетни И тоест ако искам да влизам във водата 2,3 пъти всеки път да тичам някъде да го сменям така ли? Май ще е по-добре изобщн да не се мокря на горе.. само краката

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е, няма начин да няма някаква тоалетна :Д Аз веднага го sменям като изляза.

Супер фен Аватара на socareless
    да внимаваш с акулите само,че кръвта ги привлича

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, ползвала sъм. Влизам във водата, но веднага след като изляза го сменям. Хубаво е и ти така да направиш, че да се предпазиш от инфекции, макар че и самото влизане е рисковано. Не, конеца няма да се скъса като се намокри :Д Какви са тия въпроси?

Не взимай хапчета. Тампоните за това са направени. Не съм ползвала въпросните хапчета, но със сигурност ще ти объркат хормоните и следователно цикъла.

Тампони.
    +

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аман от такива, дето идват 1 път в годината на морето ни, за да кървят вътре
    n00bs

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    ПРИМОЛУТ-НОР
    Това пък е тоооооооолков стар медикамент, че може да ти стъжни почивката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Или тампон или не се мокри над коленете.Но не си рискувай здравето за едното къпане Иначе до колкото съм забелязала до сега на всеки плаж има или заведение или тоалетни или съблекални,в съблекалните също можеш да си смениш тампона.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    Пловдив
    Пий повечко ВИТАМИН Ц. Аз моя така си го забавям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си