.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    благодаря ти,че ми каза какво да правя и какво не.
    въпрос на вкус.
    точно щото е въпрос на вкус се казва - не ми харесва,не ми допада,не ми действа добре и още 150 неща,а не да ги обобщаваш като ''бози'' едва ли не като нещо напълно некачествено само щото на теб не ти харесва при положение,че даваш друг шампоан от същия клас

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    точно щото е въпрос на вкус се казва - не ми харесва,не ми допада,не ми действа добре и още 150 неща,а не да ги обобщаваш като ''бози'' едва ли не като нещо напълно некачествено само щото на теб не ти харесва при положение,че даваш друг шампоан от същия клас
    нали ти е ясно,че различни хора-различен тип коса и евентуално различно действие на всеки шампоан.
    именно,защото и аз съм ги използвала всички тия и съм най-доволна то този,който посочих.
    извинявам се за спама,но явно този потребител трябва да се заяде в всяка тема и за това спирам.

Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    нали ти е ясно,че различни хора-различен тип коса и евентуално различно действие на всеки шампоан.
    именно,защото и аз съм ги използвала всички тия и съм най-доволна то този,който посочих.
    извинявам се за спама,но явно този потребител трябва да се заяде в всяка тема и за това спирам.
    +1. FuCKkK13,аз също ще те помоля за същото.Не е нужно да се заяждаш на всеки с различно мнение от твоето.Момичето си изказа мнението,излишно е да я нападаш.Има едно нещо,което страшно много ме дразни - всяко второ мнение във форума е твое.Не ти ли омръзва да се изказваш по АБСОЛЮТНО всички теми и да налагаш мнението си?Глупаво е.
    А сега до авторката.Аз сега ползвам този шампоан - http://www.ivis.bg/products_images/886895_1.jpg и съм повече от доволна.Прави ми косата супер мекичка и мирише уникално.Но всяка коса се нуждае от различна грижа и е индивидуално.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    +1. FuCKkK13,аз също ще те помоля за същото.Не е нужно да се заяждаш на всеки с различно мнение от твоето.Момичето си изказа мнението,излишно е да я нападаш.Има едно нещо,което страшно много ме дразни - всяко второ мнение във форума е твое.Не ти ли омръзва да се изказваш по АБСОЛЮТНО всички теми и да налагаш мнението си?Глупаво е.
    А сега до авторката.Аз сега ползвам този шампоан - http://www.ivis.bg/products_images/886895_1.jpg и съм повече от доволна.Прави ми косата супер мекичка и мирише уникално.Но всяка коса се нуждае от различна грижа и е индивидуално.
    това,че я нападнах нямаше нищо общо с това,че не е на моето мнение..
    а защото обобщи нещо като едва ли не супер лошо,а дава друго от същия клас.. както казах разбирам да беше от по-висок клас ама като е от същия няма абсолютно никаква логика да ги нарича ''бози'' е за това се изсмях..

и да ти имам и на теб логиката защо да не е мое ? мога - пиша,разбирам от продукти за коса - споделям опит .. .сама каза ФОРУМ,изясни си значението на думата
    мога да пиша ако искам и по 10 пъти в една и съща тема
    отговорих ли на авторката - отговорих,тогава какво ревете ?
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-21-2013 на 10:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си