- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена... или не.
Здравейте! Пиша тази тема, тъй като някои хора не правят разлика между "отворена" и "девствена", поради което започнах малко да се обърквам. С един мой приятел станаха разни работи, въпросът е че той ме отвори (с пръсти), но не сме правили секс. Отворена съм, в това съм 100% сигурна, въпросът ми е дали съм девствена (поради факта, че действително не съм правила секс)? Благодаря предварително![]()
Малко се обърках.Не си девствена май.Не ме хейтвайте ако греша.
![]()
Не си девствена. Според мен това да не си девствен е повече на психическа основа от колкото на физическа. Ти си дала тялото си в един вид , въпреки това че той не си е наврял члена в теб. Така е според мен ;Д (между другото изпадала съм в абсолютно същата ситуация като твоята ;Д)
Еми не си. Най са ми смешни онея дет правят анален и след това обясняват, че са детсвени. (не влизаш в тях)
И няма значение чак толкова... нне сме в 19 в.
Правила ли си секс.. прониквал ли е член в теб.. не.. ами девствена си..
Не си правила секс, значи си девствена![]()
Девствена не означава ли непокътната? Отворена си, според мен не си девствена по пътя на логиката.Но пък не си била с мъж.Не мога да ти кажа... При мен беше същата ситуация.Но пък според мен си бях девствена.Общо взето странна работа.
Добре, защо е толкова важен този етикет?! Каква е тая мания по поставяне в рамки?
Кво, чудиш се кво да отговаряш на хората, като те попитат ли?
питам за себе си и принципно не обсъждам тази тема с околните, за да знам какво да им отговарям, но благодаря
Според мен си девствена ако не се занимаваш с педофили)))))))))))))))))))).
Влязох в морето за първи път. Сега мокра ли съм или още съм суха?Е много го мразя тоя въпрос. Щом си допуснала мъж да влезе значи вече не си порочна.Не, не си девствена вече.А честито.