.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Red face Безболезнено обезкосмяване - Какво мислите? =)

На скоро се натъкнах на това ---> http://www.mysummerlegs.com/ и се чудех дали е ефективно и струва ли си да го поръчам. Представено е доста добре, особено в „Мнения", но като се замисля тях може да си ги пишат и хората от фирмата. Но пък има и видео, на което показват, че работи. Някой от вас ползвал ли е нещо подобно? Ако да, какъв е бил ефекта от използването му? Ако не, бихте ли си го поръчали и мислите ли, че работи? =)

Хм ... изгледах видеото , малко не ми вдъхва доверие , ако някой си го поръча да пише.Ще следя темата.

Надявам се да има някой, който е пробвал нещо подобно и да сподели мнението си относно това..Утре пак ще проверя темата, надявам се да има нови мнения..

Banned Мега фен
    абе щом скубе едва ли няма да боли,но не знам..

преди няколко седмици имаше такава тема и там също бях писала,че го имам.
    не е това което изглежда естествено.
    няма никаква болка,само може да се усети някакво леко щипене,но е съвсем леко и минава бързо.
    но не е толкова ефектно,колкото пише,макс 2 дена и отново си поникват.
    и трябва яко търкане.
    честно казано бях го хванала на някаква промоция и за това с една приятелка си ги поръчахме,но не останахме доволни и не ги използваме вече.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако е за 2 дни, по-добре ползвайте бръсначки, вместо да си давате парите на вятъра

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ако е за 2 дни, по-добре ползвайте бръсначки, вместо да си давате парите на вятъра
    да.. 2 дни ли е значи не маха от корен

Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    преди няколко седмици имаше такава тема и там също бях писала,че го имам.
    не е това което изглежда естествено.
    няма никаква болка,само може да се усети някакво леко щипене,но е съвсем леко и минава бързо.
    но не е толкова ефектно,колкото пише,макс 2 дена и отново си поникват.
    и трябва яко търкане.
    честно казано бях го хванала на някаква промоция и за това с една приятелка си ги поръчахме,но не останахме доволни и не ги използваме вече.
    Може ли линк към другата тема?

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Бе изглежда ми ефикасно на видеото.Но съм съгласна,че може би скубе.Бих си го поръчала.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Бе изглежда ми ефикасно на видеото.Но съм съгласна,че може би скубе.Бих си го поръчала.
    ами според мен ако скубе няма да излизат след 2 дни,а поне след седмица и половина - две .. а ако скубе пак би трябвало да има болка..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами според мен ако скубе няма да излизат след 2 дни,а поне след седмица и половина - две .. а ако скубе пак би трябвало да има болка..
    До колкото разбрах болка има, но не е чак колкото тази от епилаторите и кола маската. Пише, че е с ефекта на кола маска, но не боли толкова.. :/ но честно казано не знам..очаквам още мнения

по пътя на логиката нямам как да скубе,защото това е като шкурка буквално.
    точно това и на мен и моята приятелка ни беше чудно и за това си го поръчахме за да видим как става цялото това чудо.

ето старата тема : http://www.teenproblem.net/forum/sho...ooth-Away-vibe

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vampiresong Виж мнението
    До колкото разбрах болка има, но не е чак колкото тази от епилаторите и кола маската. Пише, че е с ефекта на кола маска, но не боли толкова.. :/ но честно казано не знам..очаквам още мнения
    е ако е с ефекта не би трябвало да израснат след 2 дена...
    не знам,аз не бих го купила при положение че с епилатора съм готова за 10мин. а с кола маска за няма и толкова

е ако е с ефекта не би трябвало да израснат след 2 дена...
    не знам,аз не бих го купила при положение че с епилатора съм готова за 10мин. а с кола маска за няма и толкова
    Малко не е за тая тема, ама каква кола маска ползваш? (смисъл: Каква марка?..)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vampiresong Виж мнението
    Малко не е за тая тема, ама каква кола маска ползваш? (смисъл: Каква марка?..)
    ами аз направо ленти си купувам на Дева,а когато няма на Елеа

ами аз направо ленти си купувам на Дева,а когато няма на Елеа
    thanks

до колкото разбрах това нещо ------> http://www.mysummerlegs.com/ е пълен боклук..ще продължавам да си ползвам и аз коламаската..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си